Fitbit OS 3.0 oficiálně, lepší přehled a fitness cíle

Fitbit OS 3.0 oficiálně, lepší přehled a fitness cíle
2018-12-17T16:47:38+02:00
• 17. 12. 2018

Právě dnes společnost FitBit představila novou verzi svého operačního systému pro chytré hodinky. Konkrétně se jedná o Fitbit OS 3.0 a mezi hlavními novinkami je lepší přehled informací a cvičení založená na stanovených cílech přímo na zápěstí, jak uvádí společnost.

Fitbit OS 3.0

Třetí verze systému je určena pro majitele hodinek Fitbit Ionic a Fitbit Versa. Nabízí se například rychlé zadání váhy a příjmu tekutin. Nově je k dispozici vyhodnocení spánků a přehled tréninků. Zapracovalo se také na podpoře aplikací, mezi kterými najdeme Achu health, Couch to 5K, Genius Wrist a MySwimPro, FitBark, GOLD’S AMP for Fitbit, MINDBODY, Noonlight a TRX (budou dostupné brzy v App Gallery v aplikaci Fitbit).

„Jsme velmi nadšeni, že můžeme oznámit dostupnost této aktualizace, která přináší do chytrých hodinek Fitbit další možnosti, jak dosáhnout lepšího zdraví a kondičních výsledků,“ sdělil Jon Oakes, Senior Vice President of Product ve společnosti Fitbit.

FitBit myslel také na vývojáře, pro které si připravil nové API, díky čemu budou moci vznikat i nové ciferníky a aplikace pro zdraví a kondici. Jako bonus bude možnost kontrolovat ženské zdraví, což dorazí do FitBit aplikace začátkem roku 2019.

„Spojili jsme se s tvůrci aplikací některých z nejpopulárnějších zdravotních a kondičních značek, abychom využili Fitbit data ještě lépe a nabídli unikátní zkušenosti a osobní tipy, abychom pomohli našim uživatelům vést zdravější životní styl,“ sdělil Tim Rosa, Chief Marketing Officer ve společnosti Fitbit. „Například aplikace jako achu health se spáruje s Fitbit daty a nabídne predikci nemocí. MySwimPro pomůže zlepšit výkon v oblasti plavání s personalizovanými tréninkovými plány založených na monitorování srdečního tepu během plavání.”

Novinky ve Fitbit App Gallery (nyní)

  • achu health: Tento motiv ciferníku převádí naměřená Fitbit data na předpověď možných nemocí. Aplikace upozorní uživatele v době, kdy tělo jeví příznaky nemoci dříve, než samotná nemoc propukne.
  • Couch to 5K: Využívá Fitbit naměřená data, jako jsou spálené kalorie a uběhnutá vzdálenost a nabízí tipy a tréninkové programy pro závody od 5 kilometrů po maraton.
  • Genius Wrist: Obsahuje čtyři aplikace (Gym Genius, Gym Time Pro, Workout Builder a Workout Genius), které poskytují nástroje pro tréninky a produktivitu. Aplikace nabízí další metodu, jak sledovat svá Fitbit Data a tréninky kdykoliv a kdekoliv.
  • MySwimPro: Nabízí vedení v oblasti plavání, tréninkové plány a video kouče pro všechny kategorii plavců. Využívá monitorování srdečního tepu a pomáhá zlepšit výkon plavání. Po tréninku poskytne celkovou analýzu.

Novinky ve Fitbit App Gallery (během roku 2019)

  • Charity Miles: Synchronizuje Fitbit data a za každou naměřenou míli poskytuje finance 40 světovým charitám.
  • FitBark: Pomáhá uživatelům a jejich pejskům zůstat fit společně. Zobrazuje denní Fitbit statistiky uživatele i čtyřnohého přítele jako jsou aktivita, vzdálenost, spálené kalorie uživatele i mazlíčka.
  • GOLD’S AMP pro Fitbit (Gold’s Gym): Řada kardio a silových cvičení navržených pro chytré hodinky experty z Gold’s Gym. Uživatel s touto aplikací získá pokyny pro své tréninky, včetně vizuálních ukázek, odpočítávání a intervalů s odezvou v podobě vibrací.
  • MINDBODY: Udržuje přehled plánů v oblíbených fitness a wellness zařízeních a zobrazuje následující MINDBODY hodiny přímo v hodinkách.
  • Noonlight: Ochrání a uklidní uživatele bezpečnostními prvky přímo na zápěstí, což zjednoduší zavolání si pomoci.
  • TRX®: Nabídne koučování ke zrychlení a zefektivnění TRX Suspension Training® cvičení s využitím naměřených Fitbit dat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat