UMIDIGI oznámil nové hodinky Uwatch

UMIDIGI oznámil nové hodinky Uwatch
2018-11-02T15:00:41+02:00
• 2. 11. 2018

Pokud dnes chcete prorazit v oblasti chytrých hodinek, tak kulatý ciferník začíná být nutným základem. Toho se jednoznačně drží společnost UMIDIGI, která oficiálně představila hodinky Uwatch a jejich designové zpracování bude hrát velkou roli při konečném rozhodování u potencionálních zákazníků. Naopak jim do karet nehraje vlastní uživatelské rozhraní, kde by více vyhovovala platforma Wear OS od Googlu.

Bezkonkurenční cena rozhodne

Za prodejní cenu 29,99 dolarů (tj. cca 684 Kč) byste možná jen stěží hledali hodinky podobné právě modelu Uwatch. Hlavní konstrukci vyrobenou z odolného kovu vyplňuje 1,33palcový displej chráněný tvrzeným sklem a samotné řemínky nabízejí z různých materiálů. Čínský výrobce slibuje zvýšenou odolnost vůči poškrábání nebo rovnou voděodolnost. O výkon se stará méně známý procesor Nordic Semiconductor 52832.

Celkovou výdrž řídí baterie s kapacitou 180 mAh a na jedno nabití vydrží 7 až 10 dnů. Zároveň nabíjení trvá zhruba 3 hodiny. Posledním dílkem do skládačky je vlastní platforma doplněná o širokou škálu funkcí – krokoměr, monitor spánku, kontrola spálených kalorií, procházení upozornění ze spárovaného zařízení, aktuální počasí, zprávy, snímač tepové frekvence, časovač, budík či možnost vytvoření vlastního ciferníku z libovolné fotografie.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat