Poptel P8 – odolný telefon, jak se patří

Poptel P8 – odolný telefon, jak se patří
2018-11-02T17:00:10+02:00
• 2. 11. 2018

Nejžhavější novinka s označením P8 od společnosti Poptel si určitě zaslouží vaši pozornost, jestliže patříte mezi majitele zařízení se zvýšenou odolností a momentálně pokukujete po změně. Zařízení sice nepotěší nijak výkonnou sestavou hardwaru, ovšem čínský výrobce mu připsal celou řadu nadstandardních funkcí. Ke zvýšenému zájmu by mohly také přispět poměrně kompaktní rozměry celého telefonu.

Hvězda pod 100 dolarů

Displej s úhlopříčkou 5 palců při rozlišení 960 x 480 pixelů doplňuje 5megapixelová kamerka s přisvětlovací LED diodou. O výkon se stará čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku a 2GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 16GB úložiště a když nevyužijete druhý slot pro SIM kartu, tak jej rozšíříte pomocí microSD karty. Baterie o velikosti 3 750 mAh dokáže vydržet až 750 hodin v pohotovostním režimu.

Fotografie pořídíte základním 8megapixelovým senzorem s LED bleskem. Nasazený reproduktor má maximální výkon 106 dB a zvýšená odolnost je podložena získanou certifikací IP68. Výbava pokračuje technologií NFC, Face Unlock, snímačem otisků prstů, GPS, GLONASS, podporou LTE sítí nebo systémem Android ve verzi 8.1 Oreo.

Nakonec až do 15. listopadu společnost nabízí novinku za zvýhodněnou cenu 59,99 dolarů (tj. cca 1 358 Kč). Následně cenovka stoupne na 119,99 dolarů (tj. cca 2 717 Kč) a barevná provedení budou celkem tři (černé, zelené, žluté).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat