Exkluzivní sleva na dron DJI Mavic Air! sponzorovaný článek

Exkluzivní sleva na dron DJI Mavic Air! [sponzorovaný článek]
2018-11-01T06:31:58+02:00
• 1. 11. 2018

Pokud se mezi vámi skrývají i milovníci skvělých snímků a videí z oblaků, je zde pro vás k dispozici skvělá nabídka na žhavou novinku mezi drony. Jedná se o model Mavic Air od DJI – velmi známého výrobce tohoto segmentu.

Mezi jeho přednosti se řadí především jeho kompaktnost, které navíc přidává možnost dron složit a docílit ještě menších rozměrů. Pro představu, dron je velikostně porovnatelný s dnešními phablety.  V této cenové kategorii se dron řadí určitě k těm dražším. Mohu však říct, že za tu cenu nabídne ve svém miniaturním těle opravdu slušnou výbavu, kterou si nyní podrobně představíme.

DJI Mavic Air: jak uplatnit slevu

Výrobce byl opravdu štědrý a na obsahu nešetřil. Tuto nabídku lze využít pouze do 31. listopadu. Portál tomtop.com klasicky dron nabízí za téměř poloviční cenu 14 774 Kč, což je bezkonkurenční nabídka. Zakoupit jej můžete ZDE.

Můžeme zde najít:

  • Samotný dron
  • Skládací dálkový ovladač, umožňující osazení chytrým telefonem
  • 3x akumulátor
  • Nabíječku
  • Nabíjecí kablík
  • 6 párů náhradních vrtulek
  • 2 páry ochranných krytek okolo vrtulek
  • Lightning kablík
  • Mikro USB kablík
  • Kablík typu C
  • Ochranný prvek na gimbal (stabilizátor)
  • Kablík USB 3.0 typu C
  • USB adaptér
  • Krásné pouzdro pro přepravu
  • Napájecí HUB pro baterie
  • 1 pár náhradních ovládacích kniplů

Bohatá výbava za bezkonkurenční cenu.

Mimo svoje kvalitní provedení, kterým se značka DJI pyšní, se zde můžete těšit hlavně na skvělé a kvalitní snímky a krásně stabilní obraz u vašeho videa. O pořizování jak fotografií, tak videa, slibující rozlišení až 4k, se zde stará senzor CMOS se světelností f/2.8. Zmíněná stabilita obrazu je na skvělé úrovni právě díky stabilizátoru (tzv. gimbalu), který se pohybuje hned na třech osách. Stabilizátor je ovšem obohacen o speciální tlumič, díky čemuž je docíleno ještě větší eliminace otřesů pro co nejklidnější obraz.

Těchto vlastností je opravdu potřeba, protože dron je schopen letět rychlostí až 67 km/h, což je na takto kompaktní dron s vahou pouhých 430g opravdu úctyhodná rychlost. O perfektní stabilizaci se lze přesvědčit v režimu „slow motion“, který vám umožní pořídit video ve zpomaleném záběru až ve 120 snímcích za sekundu ve fullHD kvalitě.

Jak jsem již zmiňoval, záznam můžete pořídit až ve 4k, konkrétně ve 30 snímcích za sekundu. Je však možné manuálně rozlišení snížit až na fullHD ve 20 snímcích za sekundu. Za zmínku stojí, že dron je schopen nahrávat video ve 4k až v přenosové rychlosti 100 megabitů za sekundu. O video na špičkové úrovni není tedy nouze.

Mezi jeho největší přednosti patří bezesporu také možnost krásných panorámat v režimu HDR v rozlišení až 32 MP. Ty lze pořídit vertikálně, horizontálně a až ve 180 stupních. Dron při tvorbě panoramatu pořídí až 25 fotografií, které chytře poskládá v takzvaném režimu „Sphere“ za sebe ve správném pořadí a tím docílí požadovaného výsledku.

Mavic se i vzhledem k náročnému 4k nahrávání můžete ve vzduchu věnovat až 21 minut, o což se skvěle postaral akumulátor o kapacitě 2375 mAh. Není tedy problém doletět až do maximální možné vzdálenosti, která činí krásné 4 km, a zpět. Dovolím si poznamenat, že výrobce umožňuje se s dronem spárovat i pomocí mobilního zařízení. To však slibuje dosah pouze do 80m.

Dobrou zprávou hlavně pro nezkušené piloty je funkce 3D skenování okolí. Díky této integrované funkci se dron umí automaticky vyhýbat překážkám a předejít tak vzhledem k extrémní rychlosti k pravděpodobné nehodě. Mimo to dron inteligentně rozpoznává různá gesta pomocí funkce „SmartCapture“ například pro zapnutí nahrávání, fotografováním přistání apod. A to až do vzdálenosti 6 metrů.

Letoun opravdu oplývá funkcemi. Mezi nimi můžeme najít funkci „ActiveTrack“, díky které je dron schopen automaticky sledovat subjekt, který si sami navolíme. Dále Mavic Air nabízí režim „QuickShots“. Ten nabízí volbu mezi šesti různými režimy, díky kterým dron pořídí dechberoucí záznamy a velmi ulehčí práci s manuálním natáčením. Díky aplikaci DJI GO lze záznamy jednoduše sdílet na sociálních sítích a to hned po pořízení. Za zmínku opravdu stojí funkce „TapFly“. Prostřednictvím ní lze pomocí zmíněné aplikace dronu přikázat, kam má letět. Ten se už o bezpečnou cestu postará zcela sám.

Na závěr zmíním velmi užitečnou funkci „RTH“. Při této aktivované službě dron zaznamenává letovou trasu v reálném čase a při možném výpadku signálu se dron automaticky navede zpět k dálkovému ovladači. Ovšem zde funguje schopnost aktivního vyhýbání se překážkám. Nemusím se tedy o dron při možném výpadku bát.

Dostačující 8GB interní úložiště se postará o uložení vámi pořízených záznamů a díky konektoru typu USB-C si můžete své zážitky jednoduše přesunou na váš osobní počítač. Pokud by však místo někomu nestačilo, výrobce umožnil dronu číst až 128GB SD karty.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat