Cubot ukázal nový model A5

Cubot ukázal nový model A5
2018-11-02T18:00:08+02:00
• 2. 11. 2018
3

Společnost Cubot zařazuje do svého portfolia další nový telefon a ten nese jednoduché označení A5. Vzhledem k podprůměrné výbavě uvnitř nebude model mít žádné velké ambice na mobilním trhu, což znamená, že si najde místo spíše v nižších patrech střední třídy. Nicméně ani omezené specifikace nezabránily tomu, aby získal některé prvky charakteristické u lépe vybavených konkurentů.

Jen ohraná písnička

Vpředu lze vyhlížet 5,5palcový IPS LCD displej s FullHD rozlišením bez jakéhokoliv výřezu a přední 8megapixelovou kamerku (IMX219) od Sony. Výkonnostní stránku obstarává osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM a 32GB interní úložiště rozšiřitelné prostřednictvím slotu pro paměťové microSD karty. Dále snímač otisků prstů ukrytý v hardwarovém tlačítku vpředu je příjemnou nostalgickou vzpomínkou.

Záda nesou pouze 13megapixelový senzor (Samsung 3L8), dva LED blesky a baterii s kapacitou 3 000 mAh. Softwarovou stránku má pod kontrolou systém Android v předinstalované verzi 8.0 Oreo. Seznam základních funkcí uzavírá funkce OTG nebo USB typu C. Čínský výrobce zatím drží prodejní cenu pod pokličkou, ale budou k dispozici minimálně dvě barevné varianty (modrá a černá).

Zdroj: cubot.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Lojza Vsoska

24. 1. 2020, 8:51

Je to bateriožrout. Když leží na stole = 2 dny, když se zavolá, ani celý den, jinak velmi dobrý, jen ta taška s baterkama dá zabrat :-)

Mám o rok starší Chubot Cheetah 2 a je to ten samý telefon akorát s novějším androidem. Jo čína je svět zázraků :D

Adam Křivka

2. 11. 2018, 21:43

Vypadá skoro stejně jako starší Samsungy

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat