SoundCloud nyní můžete používat také na Instagramu

SoundCloud nyní můžete používat také na Instagramu
2018-10-26T12:29:41+02:00
• 26. 10. 2018

Streamovací služba SoundCloud přináší zcela novou funkci, která uživatelům umožní sdílet hudbu skrze sociální síť Instagram. Společnost SoundCloud o této skutečnosti informovala na své oficiální tiskové konferenci, jež se uskutečnila dnes ráno, tj. ve čtvrtek 25. října 2018. 

Novinka umožní uživatelům vkládat hudbu ze SoundCloudu přímo do služby Instagram Stories. To znamená, že svou fotografii či své video můžete zpestřit pomocí skladeb ze SoundCloudu. Hudba je však v tomto případě sdílena jako odkaz, což zřejmě bude největší kámen úrazu. 

SoundCloud podporuje umělce

Jednoduše řečeno, chcete-li si skutečně danou skladbu poslechnout, musíte v Instagram Stories klepnout na odkaz „Play on SoundCloud“. Tento odkaz vás následně přesměruje do aplikace SoundCloud, kde si hudbu budete moci poslechnout. 

Každopádně se jedná o skvělou příležitost pro fanoušky a hlavně umělce samotné, kteří se díky této novince mohou stát o něco více populární. Pokud si chcete funkci vyzkoušet, nejprve najděte skladbu, kterou chcete sdílet. Následně klepněte na ikonu „Sdílet“ ve spodní části obrazovky. Poté klepněte na ikonu Instagram nebo vyberte možnost „Sdílet na Instagram Story“. 

Tato funkce byla vůbec poprvé představena na květnové konferenci vývojářů F8. SoundCloud prohlásilo, že novinka je k dispozici v nejnovější verzi aplikace pro iOS a Android.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat