Samsung W2019 nabídne špičkový design a cenu startující na 55 000 Kč

Samsung W2019 nabídne špičkový design a cenu startující na 55 000 Kč
2018-10-15T16:53:12+02:00
• 15. 10. 2018
2

S příchodem smartphonů se vytratily z trhu mobily spadající do kategorie „véček“, ale naštěstí zde je stále jeden výrobce, který produkuje tento typ. Je jím Samsung. A právě jihokorejský výrobce v prosinci loňského roku představil telefon W2018 s poměrně proměnlivou cenou, která se později vyšplhala až na Galaxy S9 a Galaxy S9+. 

Široké veřejnosti bylo přislíbeno, že se od tohoto technologického giganta budeme nového „véčka“ dočkávat každý rok – a jak Samsung slíbil, tak také splnil. V letošním roce se totiž dočkáme nového modelu s kódovým označením Project Lykan.

Samsung W2019 nabídne špičkový design a funkce

Hlavní předností nadcházející generace bude především duální fotoaparát, design s dvěma displeji a T9 klávesnice. Nový telefon by měl být mezi širokou veřejností znám jako SM-W2019 – tedy tak, jako současná verze. 

Model W2019 údajně nabídne tlačítko Bixby, které by se mělo nacházet na levé straně horního otočného panelu, zatímco tlačítka pro ovládání hlasitosti a zapnutí/vypnutí displeje zaujmou pravou stranu. Novinka dle fotografií vychází ze současného Note 9, což jednoznačně potvrzuje umístění a design duálního fotoaparátu. 

V tomto případě, tedy v modelu W2019, by se měl nacházet stejný fotoaparát jako v Note 9. Vzhledem k tomu, že telefon bude nejprve k dispozici na čínském trhu, nebude vybaven procesorem Exynos 9810, nýbrž Snapdragonem 845.

Osobně se velmi těším na luxusní variantu v podobě Rose Gold, která by spekulací měla být excelentní. K dispozici by novinka měla být za 2500 amerických dolarů, což je v přepočtu zhruba 55 000 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar.

Zdroje: gsmarena.com, hub.91mobiles.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 15. 10. 2018, 17:56

Mimo ten Samsung fakt, kdyby tohle dal na trh všude než jen v Asii a ještě omezeně za normální cenu lidi jim urvou ruce.

Ota Navrátil

15. 10. 2018, 16:01

Ta cena je strašná. Za tu cenu máte herní notebook. To nemyslí vážně.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat