Oppo brzy oznámí model K1

Oppo brzy oznámí model K1
2018-10-09T09:29:12+02:00
• 9. 10. 2018

Široká veřejnost má k dispozici první snímek skutečné podobizny modelu K1, který by měl být oficiálně představen ještě v tomto týdnu. Společnost Oppo si už dříve neuhlídala bližší informace kolem tohoto zařízení, když čínský regulační úřad TENAA zařadil potřebnou certifikaci do veřejné databáze. Připravovaný telefon bude patřit do nejpočetnější části trhu a ve vyšších patrech střední třídy vynikne nejen povedeným designem.

Výřez alá kapka vody

Zařízení rozhodně nebude žádným kompaktním zástupcem, což dokazuje očekávaný 6,4palcový AMOLED displej s rozlišením 2 340 x 1 080 pixelů. Výřez nazývaný „water-drop“ v sobě ukryje 25megapixelový snímač kamerky na oblíbené selfie fotografie a ten mimochodem již můžeme znát například z modelu Oppo F9. Výrobce si očividně pohrál s tloušťkou bočních rámečků, přičemž i spodní brada je decentně zmenšená.

Výkon obstará osmijádrový procesor Snapdragon 660 od Qualcommu, grafický čip Adreno 512, operační paměť RAM o velikosti 6 GB nebo interní úložiště s dostačující kapacitou 128 GB. Vzadu lze vyhlížet dva senzory fotoaparátu (16 + 2 MPx), dvě LED diody pro přisvětlení snímků a také snímač otisků prstů. Ostatní výbavu doplňuje 3 500mAh baterie či systém Android ve verzi 8.1 Oreo. Nakonec k představení má dojít už ve středu 10. října.

Zdroj: ithome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat