Facebook „kopíruje“ Instagram a přidává hned několik skvělých funkcí

Facebook „kopíruje“ Instagram a přidává hned několik skvělých funkcí
2018-10-26T13:59:08+02:00
• 26. 10. 2018

Sociální síť Facebook se poslední dobou opravdu snaží, tedy alespoň ve vytváření nových funkcí. Nedávno jsme vás informovali o tom, že americká společnost posiluje svůj tým pro zvýšení bezpečnosti. Za tento krok samozřejmě Facebook velmi chválíme, potřebuje to totiž jako sůl.

Důležitá je však přítomnost, kterou se nyní budeme zabývat. Největší sociální síť světa nově přidala možnost přidávat hudbu do Facebook Story. Mimo jiné došlo také na rozšíření funkce Lip Sync Live, a velmi brzy bude umožňovat přidávat skladby přímo do vašeho profilu. 

Facebook je plný novinek, zde jsou jejich podrobnosti

Pomocí této novinky budou moci nyní uživatelů Facebooku přidávat do svých příběhů libovolnou skladbu, čímž své fotografie či videa o něco více zpestří. 

Chcete-li do svého příběhu přidat hudbu, jednoduše stačí pořídit fotografii či video a následně klepnout na ikonu prezentující nálepky. Jakmile tak učiníte, klepněte na nálepku Hudba. Ve chvíli, kdy skladbu, kterou chcete přidat, najdete, můžete si vybrat její libovolnou část a tu přidat ke své fotografii či videu. 

Facebook se ale rozhodl také rozšířit systém Lip Sync Live, a to na všechny profily z celého světa. Pomocí této funkce mohou umělci či tvůrci poskytnout ještě více způsobů, jak být se svými fanoušky v kontaktu. Pomocí funkce „S“ můžete označit, s kým na videu jste, a to následně sdílet do světa Facebooku. Na místě je také možnost přidání různých pozadí a dalších kreativních prvků.

Lip Sync lze spustit jednoduchým klepnutím na příslušnou ikonku před zahájením živého vysílání. Následně můžete přidat skladbu z výběru a přidat vlastní popisek a další úpravy. Při vysílání si bude uživatel moci přečíst, o jakou skladbu jde, a jediným kliknutím ho začít sledovat na Facebooku. Společnost mimo jiné také potvrdila, že již brzy do světa spustí možnost přidávat skladby, které aktuálně posloucháte. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat