ZTE Nubia Red Magic 2 se více přibližuje

ZTE Nubia Red Magic 2 se více přibližuje
2018-09-10T08:44:07+02:00
• 10. 9. 2018

Chytré telefony vybavené výřezem pro sluchátko a přední kamerku nejsou jediným trendem na mobilním trhu v letošním roce. Někteří výrobci se v plné odvaze pustili do herních zařízení a jedním z nich je také společnost ZTE, respektive jejich druhá značka Nubia. První generaci modelu Red Magic by mělo v nejbližší budoucnosti vystřídat druhé pokračování, přičemž čínský výrobce rozhodně bude mít stále ty nejvyšší ambice.

Maximální výkon je základ

Nubia Red Magic patří mezi špičku díky jedinečnému designu a skvělé sestavě hardwaru, ale nejnovější konkurence v podobě Xiaomi Black Shark nebo Asus Rog Phone nutí čínskou Nubii k aktualizaci. Podle nejnovějších zpráv má druhá generace získat osmijádrový procesor Snapdragon 845 od Qualcommu, ke kterému se ještě váže grafický čip Adreno 630. Tím se minimálně vyrovnají současné konkurenci.

Druhou novinkou budou fyzická tlačítka, která najdou místo v postranní části konstrukce. Ze současného modelu může minimálně přejít 8GB operační paměť RAM s 128GB úložištěm. Nebylo by žádným překvapením, kdyby Nubia přibalila dvojitý fotoaparát vzadu, baterii větší než 3 800 mAh či systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie. Nakonec neexistují žádné informace kolem data oznámení na trh, ale určitě k tomu dojde do konce roku.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat