Marshall má nové luxusní reproduktory

Marshall má nové luxusní reproduktory
2018-09-04T18:14:23+02:00
• 4. 9. 2018
1

Velké aktualizace se dočkala produktová nabídka přenosných reproduktorů od společnosti Marshall. Ti z vás, co britskou firmu neznají, tak ve světě proslula hlavně díky zesilovačům ke kytarám s velmi originálním designem. Novinky jsou dohromady tři a v obchodech je budete moct hledat pod názvy Stanmore II Voice, Action II Voice, Killburn II. Navíc první dva jmenování potěší integrací hlasové asistenty Alexa od Amazonu.

Kvalitní zvuk za prémiovou cenu

Oba reproduktory spolu sdílejí spoustu vlastností a rozdíly mezi nimi jsou opravdu minimální. Přenos hudby ve vysoké kvalitě zajišťuje technologie Bluetooth, WiFi, funkce Spotify Connect, RCA nebo 3,5mm AUX kabel. Po stránce zpracování mají černobílý kabát, zlaté prvky a typické logo Marshall. Všechny ovládací prvky v originálním retro stylu našly místo v horní části.

Uvnitř ukrytý basový reproduktor a dva zesilovače u výškových reproduktorů zapadají do třídy D. Model Stanmore II Voice je nejvyšším zástupce, což dokazuje nejen podstatně vyšší váha, ale i maximální výkon 101 dB. Model Action II Voice nabízí „jen“ 98 dB. Samozřejmostí je vlastní aplikace Marshall Voice pro chytrá zařízení.

Poslední novinka Killburn II patří mezi kompaktnější zařízení a také snadněji přenositelné. K tomu přispívá i pořádné poutko. Jeho výdrž vychází na 20 hodin nepřetržitého hraní s tím, že mu nevadí ani nepotřísnění vodou. Oficiální prodej startuje postupně od poloviny tohoto měsíce za následující ceny: Action II Voice – 349 dolarů (tj. cca 7 746 Kč); Stanmore II Voice – 449 dolarů (tj. cca 9 965 Kč); Killburn II – 299 dolarů (tj. 6 636 cca Kč).

Zdroj: marshallheadphones.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Daniel Rusin

4. 9. 2018, 21:13

Co to psal za debil?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat