Nokia Camera se dočkala Google Lens a dalších funkcí

Nokia Camera se dočkala Google Lens a dalších funkcí
2018-08-22T16:59:48+02:00
• 22. 8. 2018
3

Společnost HMD Global vydala novou aktualizaci pro svou aplikaci Nokia Camera (verze 90.0.1123.20), která by měla být dostupná na téměř všechna zařízení této společnosti. Aktualizace přináší mnoho nových funkcí, jako je například Google Lens, pohyblivé fotky a zcela nové uživatelské rozhraní. 

Instalační balíček by měl mít velikost okolo 247 MB a podle Beebom prozatím nejlépe funguje na Nokia 7 Plus a Nokia 8 Sirocco. Model Nokia 6.1 se prozatím jeví jako nekompatibilní zařízení, ovšem jde prý jen o dočasnou chybu. 

Stejně jako u telefonů OnePlus a ASUS, Google Lens je nyní integrováno i do výchozí aplikace Nokia Camera. Google Lens je služba, která nabízí možnost identifikování objektů pomocí pokročilých algoritmů a umělé inteligence.

Nokia Camera s Google Lens nabídne nové možnosti

Možnosti Google Lens jsou vskutku široké a je až překvapující, čeho všeho jsou dnešní technologie schopny. Chytrý algoritmus s pomocí strojového učení a umělé inteligence dokáže. Primárním cílem je samozřejmě identifikace objektů, subjektů a případně míst.

Hlavní využití Google Lens je při spojení s daty z Google Map – lze získat hodnocení, recenze a cenové podmínky daných podniků, což usnadní rozhodování. Chcete-li si novou aplikaci nainstalovat, přejděte na vaší Nokii do obchodu s aplikacemi, tedy Obchodu Play. Měla by na vás čekat aktualizace.

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Ales Krejcik

22. 8. 2018, 19:50

jj už mám Nokia 6.1

Zdeněk Koutský

VIP 22. 8. 2018, 21:53

A jak aplikace funguje? Vše v pořádku?

Ales Krejcik

23. 8. 2018, 6:06

v aplikaci jede všechno svižně ale bohužel pád aplikace při startu aspoň u mého telefonu přetrvává hlavně při rychlém spuštění bez odemknutí telefonu toto mi dělala i předchozí verze

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat