Google Home s displejem? Brzy zřejmě realitou

Google Home s displejem? Brzy zřejmě realitou
2018-08-20T18:10:17+02:00
• 20. 8. 2018
1

Společnost Google údajně pracuje na zcela novém chytrém reproduktoru, který zaujme hlavně svým displejem. Pokud opravdu Google na takovém audio-video příslušenství pracuje, dočkat bychom se jej měli již v letošním roce, což mimo jiné potvrdilo i několik zahraničních serverů. 

Analytici očekávají, že se nový produkt zařadí do nabídky chytré domácnosti společnosti Google. Zařízení navíc bude přímým konkurentem Amazon Echo Show a dalším podobným, jako je například nedávno představený Lenovo Smart Display. 

Google Home s displejem musí nabídnout nízkou cenu

Google Assistant byl již dávno optimalizován pro reproduktory s displejem, ovšem až nyní se jej americká společnost rozhodla implementovat i do své produktové řady Home. Jak jsem již uvedl výše, Google údajně chystá nový chytrý reproduktor, jehož předností bude výrazný displej. Firma dle všeho chce prodat více než tři miliony kusů do konce tohoto roku. Jen pro informaci, konkurenční Amazon Echo Show si koupilo desetkrát méně zákazníků. 

Google zřejmě v této kategorii cítí velký potenciál, tudíž není divu, že se do všeho chce pořádně opřít a své konkurenci ukázat, kdo je tu králem. Bohužel anonymní zdroje neprozradily více informací o cenách a oficiální dostupnosti. Pokud ale Google chce velmi rychle porazit konkurenční Echo Show, měl by svůj produkt prodávat za relativně nízký peníz – zahraniční server Androidheadlines uvedl, že reproduktor bude k dispozici za 230 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 5 165,8 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22,46 Kč za jeden americký dolar. Více informací však bohužel nemáme. Jakmile zjistíme více, budeme vás o tom samozřejmě informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu.

Musím říci, že by takový produkt nebyl vůbec špatný. Jestliže by nabídl nízkou cenu a velmi kvalitní zvuk, jednoznačně by neměl konkurenci. Otázkou však je, zda-li jej Google skutečně představí. Pokud ano, zakoupili byste si jej? Dejte nám vědět do komentářů pod článek, budeme rádi za zpětnou vazbu.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

David Rajchman

20. 8. 2018, 23:46

nexistuje náhodou něco podobného vyráběného lenovem pro google dokonce ve dvou verzích

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat