NaviZoo – navigace pro návštěvníky zoologických zahrad

NaviZoo – navigace pro návštěvníky zoologických zahrad
2018-07-24T18:30:47+02:00
• 24. 7. 2018

Asi každý z nás byl někdy v zoologické zahradě a nemohl najít optimální trasu, aby prošel co nejvíce zvířat. Především velké zoologické zahrady jako je ta pražská, mají několik křídel, která jsou mimo trasu, takže pokud se chcete podívat například na žirafy, tak musíte studovat mapku, abyste věděli, jak se do určitého pavilonu dostat. Tento problém však řeší slovenský projekt, který spustil novou aplikaci s názvem NaviZoo.

Jak vlastně NaviZoo funguje?

Aplikace disponuje podrobnou mapou všech zoologických zahrad na území České a Slovenské republiky. Aplikace skrze GPS zaměří vaši polohu uvnitř zoologické zahrady a následně vám v okolí zobrazí jednotlivé pavilony a zvířata s drobným popisem. Vy si tak jednoduše můžete naplánovat trasu, po které se vydáte za svými oblíbenými zvířaty. Zvířata však nejsou vše, co se v aplikaci dá najít, můžete se podívat na nejbližší občerstvení či doprovodný program.

Aplikace je rozdělena do dvou módu, a to na neplacenou a placenou. Premium varianta je po stažení aplikace na 30 minut aktivní a následně se vás aplikace zeptá, zda si chcete premium výhody za poplatek (1,09 eur na měsíc) ponechat nebo zda vám stačí klasická verze. Dle vedení projektu však není aplikace zdaleka u konce svého vývoje, jelikož se plánuje rozšíření aplikace do celé Evropy a doplnění nových funkcí, jako je online nákup vstupenek nebo podrobný harmonogram krmení jednotlivých zvířat.

Co se týče dostupnosti na jednotlivé operační systémy, tak aplikace je dostupná jak pro Android, tak i pro iOS. Aplikaci však mohou využívat i cizinci na našem území, jelikož disponuje popisem ve dvanácti jazycích.

logo-app NaviZOO NAVIZOO s.r.o. Zdarma ANDROID logo-app navi-ZOO Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat