Bezdrátová sluchátka nemusí být drahá sponzorovaný článek

Bezdrátová sluchátka nemusí být drahá [sponzorovaný článek]
2019-06-20T21:14:38+02:00
• 8. 6. 2018

Konektor na sluchátka se u mobilů postupně vytrácí a zanedlouho jej nenajdeme ani u jednoho smartphonu. Díky tomu se dostávají do popředí bezdrátová sluchátka, mezi kterými najdeme i taková, která nepotřebují jakékoliv kabely. V tomto ohledu se nejčastěji zmiňují ty od Applu, AirPods, ale jejich cena je pro mnoho lidí až příliš vysoká, takřka 5 000 Kč. Nabízí se u konkurenční produkty, ale cena není nižší. Na trhu najdete i levné napodobeniny, ale ty nedosahují kvalit renomovaných výrobců. Naštěstí nedávno došlo na představení bezdrátových sluchátek TicPods Free od společnosti Mobvoi, která stojí za chytrými hodinkami TicWatch.

TicPods Free nejsou drahá, když si je objednáte nyní

Společnost Mobvoi před nějakým časem odstartovala kampaň na Indiegogo, která láká na bezdrátová sluchátka TicPods Free. Běžná cena bude po skončení kampaně 159 dolarů, ale nyní je můžete pořídit se značnou slevou, za pouhých 79 dolarů, což je v přepočtu 1720 Kč. Také se nabízí možnost pořízení dvou sad za 148 dolarů.

Bezdrátová sluchátka

Případně si můžete koupit balíček za 149 dolarů, kde jsou sluchátka TicPods a přenosný bluetooth reproduktor. Hodně zajímavou sadou je i verze, kde máte sluchátka TicPods a chytré hodinky TicWatch E (Wear OS by Google) za pouhých 159 dolarů, tedy v přepočtu za 3 400 Kč. Případně je k dispozici podobný balík, ale s hodinkami TicWatch S –  zde je cena 179 dolarů. Cena dopravy do České republiky je 15 dolarů.

Jedná se skutečně o nižší ceny, než co nabízí konkurence. Pokud jednotlivé produkty srovnáte, zjistíte, že levnější TicPods se až tak moc neliší, co se týče parametrů.

Samotná baterie má vydržet až 18 hodin přehrávání hudby, ale jedná se o kombinovaný údaj. Sluchátka vydrží 4 hodiny a dodávaná krabička poskytuje dalších 14 hodin. Nabíjení je zde ale rychlé – výrobce uvádí, že po 15 minutách nabíjení z krabičky poskytnou 85 minut přehrávání hudby. Kromě toho nabízí dotykové ovládání, možnost využívání asistentů, odolnost vůči vodě a podobně.

Do skončení kampaně zbývá už jen týden, proto neváhejte, pokud chcete levnější bezdrátová sluchátka s prémiovými funkcemi. Objednávat můžete na stránkách kampaně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat