Aplikace DTEK od BlackBerry se dočkala velmi důležité aktualizace

Aplikace DTEK od BlackBerry se dočkala velmi důležité aktualizace
2018-06-23T17:59:18+02:00
• 23. 6. 2018
2

Společnost BlackBerry představila bezpečnostní aplikace DTEK a současně s ní také svůj první chytrý telefon s Androide, BlackBerry Priv. Aplikace měří, jak bezpečně pracujete s telefonem s logem BlackBerry. 

DTEK se soustředí hlavně na bezpečnost hesel, které používáte. Aplikace DTEK vám navíc prozradí, které aplikace mají přístup k vašemu fotoaparátu, mikrofonu, umístění a osobním informacím. DTEK vás také informuje o tom, kde je největší bezpečnostní slabina ve vašem telefonu, a jestli existuje možnost pro zvýšení bezpečnosti vašeho BlackBerry. 

DTEK s novými funkcemi

Nicméně, aplikace DTEK nedávno obdržela zcela novou aktualizaci, která přináší obnovené uživatelské rozhraní. Nová domovská obrazovka nyní upřednostňuje nejdůležitější informace, abyste mohli co nejrychleji identifikovat a řešit důležité problémy. Byla zde také implementována automatická týdenní kontrola. 

Vývojáři přidali také možnost manuálního skenování, což se vám hodí v případě, že si nebudete se svou bezpečností 100 % jisti. Nově můžete dokonce označit, která část systému je pro vás nejcitlivější. DTEK má aktuálně přednastavenou největší citlivost pro aplikace Camera, Mic a Phone.

V praxi se vám bude také hodit funkce v podobě okamžitého oznámení, které se vám objeví ve chvíli, kdy aplikace přistupují k vašim citlivým údajům, a to i přesto, že nejsou aktivní. Pokud máte aplikaci staženou a nainstalovanou, můžete přejít do Obchod Play, kde zjistíte, zda je již aktualizace k dispozici. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Využívám, super věc. Navíc hodně povedená aktualizace..

Zdeněk Koutský

VIP 24. 6. 2018, 15:56

To rádi čteme! :-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat