Samsung odhalil nový Galaxy Wide 3

Samsung odhalil nový Galaxy Wide 3
2018-05-28T19:29:26+02:00
• 28. 5. 2018
1

Přesně po roce přichází nástupce loňského modelu Galaxy Wide 2 a společnost Samsung jej samozřejmě uvádí pod názvem Galaxy Wide 3. Jihokorejský výrobce vsadil na stále stoupající prodejní čísla u obou předchozích generací, takže ani nový nástupce by určitě neměl vybočovat z nastaveného trendu. Telefon bude plnit jen základní funkce, což ocení leda nenároční uživatelé.

Oblíbenec u starších 40 let

Model Galaxy Wide a Galaxy Wide 2 si doposud pořídilo více než 1,3 milionů zařízení a z nich přes 70 % jsou starší 40 let. Novinka nese 5,5palcový displej s rozlišením 1 280 x 720 pixelů, kterému dodá výkon osmijádrový procesor Exynos 7870 (1,6 GHz), 2GB operační paměť RAM a 32GB úložiště. Samozřejmě nechybí ani podpora paměťových microSD karet. Zadní partie je vybavena 13megapixelovým senzorem fotoaparátu stejně jako v přední části.

Celkovou výdrž řídí baterie s kapacitou 3 300 mAh a softwarovou stránku zastupuje vlastní rozhraní Samsung Experience založené na Androidu ve verzi 8.0 Oreo. Prodejní pulty nabídnout dvě barevné verze (černou, stříbrnou) za cenu v přepočtu 6 086 Kč, která je dokonce nepatrně nižší než při zahájení předchozí generace.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

taková zvětšená S2

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat