Micromax Bharat Go – nový zástupce Android Go

Micromax Bharat Go – nový zástupce Android Go
2018-05-26T10:45:24+02:00
• 26. 5. 2018

Platforma Android Go se těší čím dál větší oblibě mezi výrobci chytrých telefonů. Jednoho zástupce si neodpustila přinést ani společnost Micromax, která sice v našich končinách není příliš známá, ale na méně rozvinutých trzích má silné jméno díky velmi nízkým cenám svých zařízení. Mobilní novinka s názvem Bharat Go zapadá mezi telefony z nejnižší třídy, a to také potvrzuje jen omezená výbava ukrytá uvnitř zařízení.

Základní vstupenka do světa zábavy

Představený model disponuje 4,5palcovým displejem s rozlišením 854 x 480 pixelů, pod kterým běží čtyřjádrový procesor od MediaTeku o taktovací frekvenci 1,1 GHz a grafický čip Mali-T720 MP2. Hardwarovou stránku ještě doplňuje 1GB operační paměť RAM nebo interní úložiště s kapacitou 8 GB podporující microSD karty až do výše 128 GB. Přední část není samozřejmě ošizena ani o kamerku a její rozlišení je přesně 5 megapixelů.

Zadní část patří 2 000mAh baterii, 5megapixelovému senzoru fotoaparátu a jedné přisvětlovací LED diodě. Předinstalované aplikace v systému Android 8.0 Oreo jsou v průměru o 15 % rychlejší či zabírají až o 50 % méně místa ve vnitřní paměti. Nakonec jestliže vás zajímá prodejní cena, tak v přepočtu vychází na pouhých 1 409 Kč, a dokonce přes místního operátora Bharti Airtel jen neuvěřitelných 749 Kč.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat