Deezer spouští vlastní rozpoznávání hudby SongCatcher

Deezer spouští vlastní rozpoznávání hudby SongCatcher
2018-04-20T15:44:26+02:00
• 20. 4. 2018

Deezer dříve testoval nástroj SongCatcher, který slouží k rozpoznávání hudby přímo v aplikaci, a nyní spouští jeho plné nasazení pro uživatele Androidu. Novinka by měla být dostupná od úterý 17. dubna od 15:00 CET pro všechny, kteří používají aplikaci Android Deezer.

SongCatcher bude dostupný všem uživatelům

SongCatcher funguje stejně jako oblíbená aplikace Shazam, ale je integrován přímo v samotném Deezeru. Vývojáři slibují, že rozpozná až 53 milionů skladeb, které můžete slyšet kdekoli kolem sebe. Navíc nabízí rychlé přidání dané skladby do oblíbených nebo do vlastního seznamu skladeb.

Je to určitě dobrý krok, protože hudba hraje všude kolem nás, ať už je to v kavárně, hospodě, klubu nebo třeba v obchodě. Zároveň odpadne nutnost spouštět další aplikaci a poté se složitě proklikávat a vy vše zvládnete uvnitř své streamovací aplikace. Doufejme, že další hudební služby budou následovat.

Novinku využijí jak neplatící uživatelé (ti mohou přehrávat skladby pouze v režimu náhodně), tak pochopitelně i platící. V aplikaci se objeví v záložce Vyhledávání a nebo pomocí zkratky, kterou si lze vytvořit na vaší úvodní obrazovce.

Využíváte k poslechu hudby aplikace jako Deezer, Spotify apod.? Je něco, co vám v aplikacích chybí? Dejte nám vědět do komentářů.

logo-app Deezer: download music. Play radio & any song, MP3 Deezer Mobile Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Je mi 22 let a studuji Tělovýchovu+žurnalistiku v Olomouci. Mezi mé největší koníčky patří sport. Především ale fotbal a posilování. Rád jezdím na kole, plavu a běhám, baví mě i zimní sporty jako lyžování a hokej. Rovněž se zajímám o zdravý životní styl. Pochopitelně se zajímám i mobilní telefony.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat