Tip na chytré a kvalitní příslušenství: nyní se slevou více než 30 %! sponzorovaný článek

Tip na chytré a kvalitní příslušenství: nyní se slevou více než 30 %! [sponzorovaný článek]
2018-03-12T12:49:06+02:00
• 12. 3. 2018

V chytrých telefonech se zlepšují fotoaparáty každým vydaným zařízením, ať už se jedná o jakéhokoliv výrobce. Bohužel mobil se svým snímačem stále nedokáže plnohodnotně nahradit kamery nebo profesionální fotoaparáty, což je v celku logické. A tak je nutné se poohlédnout po něčem trochu odlišném, jako například outdoorové kamery.

Dnes se tak podíváme na jednu, která je určena právě pro sportovní užití –VDK0113 1080P. To znamená, že je primárně určena do náročnějších podmínek. Tomu odpovídá i výbava, kterou u kamery můžete mít. Ať se tak bavíme o velmi pevných držácích na všechny možné materiály a zařízení nebo ochranném krytu.

Kamera VDK0113 1080P nejen pro kravaťáky

Kamerka může být taktéž připevněna jak na helmě motocyklisty, tak také v autě a podobně. Ovšem výhodou je, že si jej můžete upevnit třeba za kapsu u své košile či kalhot, a to díky pevnému držáku. Kamerku lze například využít při schůzce, které se váš kolega nemůže zúčastnit. Jednoduše ji položíte na stůl, připojíte k mobilnímu telefonu a kolega může veškeré dění sledovat v reálném čase z druhé poloviny světa. Je to opravdu jednoduché a užitečné. Navíc VDK0113 nepůsobí jako laciné zařízení, před ostatními tak nebudete vypadat špatně.

Kamerka ale dokáže zaznamenávat také video a fotografie ve vysoké kvalitě. Nachází se zde totiž čočka s rozlišením 12 megapixelů, přičemž dokáže zaznamenávat video v rozlišení 1080P (1920 x 1080),720P (1280 x 720). Navíc je vybavena mikrofonem, díky čemuž můžete nahrávat třeba jen zvuk. Pokud jej ponesete v ruce, těžko něco ucítíte. A pokud ano, tak pouhých 128 gramů. Do zařízení lze taktéž vložit microSD kartu a rozšířit si tak úložiště.

Elegantní kameru VDK0113 si můžete zakoupit v internetovém obchodu  Gearbest.com. Cena zařízení činí 27,06 $, což je něco málo přes 540 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

Příslušenství: Chytrá nabíječka Xiaomi Roidmi 3S

Jestliže vlastníte automobil a většinu času trávíte právě na cestách, pravděpodobně v něm nabíjíte své mobilní zařízení. Ať už z důvodu, že často telefonujete, anebo používáte online navigaci. V tomto případě jistě oceníte zcela novou autonabíječku v podobě Xiaomi Roidmi 3S.Ta disponuje chytrým výstupem, což ocení nejen váš telefon, ale také například tablet.

Hlavní funkce autonabíječky:

  • Dva současně nabíjecí USB porty.
  • Vestavěný inteligentní čip zajišťuje rychlé nabíjení vašeho telefonu či tabletu.
  • Materiál ze železa, a to pro lepší spojení.
  • Vícenásobná ochrana zaručuje bezpečné nabíjení.
  • Vysoká míra konverze, efektivní nabíjení vašeho zařízení a úspora času.
  • Kompatibilní s řadou elektronických zařízení, jako jsou telefony, tablety, GPS a tak dále.

Původní cena autonabíječky činila 17,99 amerických dolarů. Gearbest se i zde rozhodlo nabídnout zákazníkům slevu, a to hned 30 %Nabíječku si tak můžete zakoupit za 14,99 dolarů (to je asi 299 Kč) ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat