iPhone X přichází ve speciální edici Bentley

iPhone X přichází ve speciální edici Bentley
2018-02-04T12:59:28+02:00
• 4. 2. 2018
1

Model iPhone X je samo o sobě prémiovým zařízením, které společnost Apple staví na úplný vrchol. Nicméně prodeje nejsou přesvědčivé, což výrobce nutí postupně snižovat jejich výrobu. Větší pozornost teď upoutává speciální limitovaná edice od firmy Golden Ace. Ta si připravila povedenou předělávku v duchu luxusní automobilky, ale bohužel k telefonu neprorazila téměř žádné informace včetně prodejní ceny.

Ve spárech sociální sítě Instagram byla objevena fotografie personalizovaného iPhonu X, který nese název Special Edition for Bentley a jedná se o 19. kus z celkového množství 100 kusů. Tradiční logo nakousnutého jablka vystřídalo okřídlený znak automobilky Bentley. Dále rámeček kolem černého skla by měl být vyrobený z 18karátového zlata. Jestliže vás zajímá cenovka, tak přesnou výši zjistíte pouze na dotaz. Lze určitě očekávat řády statisíců korun.

Zařízení není nabízeno ani přes oficiální stránky oproti jiným telefonům původně z dílny Applu. Například iPhone 6S Plus lze opracovat zlatem za 10 dní. Ostatní modely trvají v průměru 5 až 20 dnů dle náročnosti. Menší nedůvěru může vyvolat fakt, že nejde o práci nějakých švýcarských firem, ale Golden Ace pochází z dalekého Vietnamu. V široké nabídce nechybí také modely od Samsungu, Blackberry, Nokie nebo Vertu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Petr Hošek

4. 2. 2018, 13:37

Už jsem se lelknul že nic takového nepřijde, a budou k tomu dávat i auto???

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat