Získejte bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods již za 304 Kč sponzorovaný článek

Získejte bezdrátová sluchátka ve stylu AirPods již za 304 Kč [sponzorovaný článek]
2018-01-24T19:17:40+02:00
• 24. 1. 2018
3

V dnešní době se výrobci zaměřují především na absenci kabelů u jinak drátových zařízení. Ať už se jedná o periferie k počítači či sluchátka. A právě druhé zmíněné příslušenství nyní můžete mít díky internetovému obchodu TomTop za 304 českých korun.

Za malou cenu hodně muziky

Sluchátka nabízí exkluzivní design, který je spojen s praktičností. Díky absenci drátu jsou velmi pohodlná na nošení a nehrozí nechtěné vytrhnutí při poslechu. Tomuto velmi přidává i jejich váha, která se zastavila na krásných 4 gramech. Vzhledem k bezdrátovému provedení je nutno sluchátka nabíjet. K tomu slouží nabíjecí boxík, který je ovšem v ceně.

Pár sluchátek ke svému zařízení připojíte prostřednictvím bluetooth verze 4.2. Bezdrátová technologie umožní dosah až deset metrů, není tedy nouze o poslechu bez rušení i dál od zařízení. Slibují též dlouhou výdrž. Vzhledem k ceně nabídnou kvalitní zvuk s hlubokými basy. Nejen kvalitní zvuk, ale i zabudovaný obvod pro eliminaci šumu vám zajistí opravdu skvělý požitek z poslechu. Mimo to také perfektně padnou většině uživatelů.

Sluchátka nabídnou také vestavěný reproduktor, není tedy problém přes ně i volat. Velkým plusem je již zmíněný design, který je téměř srovnatelný s AirPods od společnosti Apple. Pokud však nechcete utrácet přes 4000 korun českých za originální AirPods, máte zde navíc na výběr mezi dvěma barevnými variantami, tedy mezi černou a bílou.

Tato skvělá nabídka končí již za šest hodin, tak kupujte rychle zde na internetovém obchodě tomtop.com. Pro plnou slevu stačí zadat tento slevový kód CYJWB, po čemž cena klesna na krásných 304 Kč. Doprava do české republiky je zcela zdarma.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

24. 1. 2018, 20:13

Minulý týden-Bezdrátová sluchátka á la AirPods získáte již za 230 Kč [sponzorovaný článek]
http://dotekomanie.cz/2018/01/bezdratova-sluchatka-la-airpods-ziskate-jiz-za-230-kc-sponzorovany-clanek/
A dnes už za 304?Tomu dost dobře nerozumim, opět Tomtop, děkuji fakt ne…

Přemysl Vaculík

VIP 24. 1. 2018, 21:27

Tyto články jsou sponzorované, to znamená, že je zde zadavatel a je jen jeho věc, co chce zveřejnit. Nejedná se o naše tipy na nákup.

Jiří Železný

24. 1. 2018, 22:41

Cena, která je zde udána, obsahuje i krabičku na nabíjení. V článku, který jste poslal, stojí, že s nabíjecím dokem je cena také okolo tří set korun.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat