Ulefone na MWC 2018 představí novou vlajkovou loď

Ulefone na MWC 2018 představí novou vlajkovou loď
2018-01-31T07:29:50+02:00
• 31. 1. 2018

Již se nám velmi rychle blíží konání největší konference týkající se mobilních technologií. MWC 2018 se koná v Barceloně od 27. února do 1.března. Čínská společnost Ulefone dnes oznámila, že právě na MWC hodlá představit svou novou vlajkovou loď s označením Ulefone T2 Pro.

O připravovaném modelu se toho příliš neví, však již samotná společnost na Twitteru oznámila, že jejich vlajková loď bude disponovat novým procesorem od společnosti MediaTek, respektive model Helio P70. Procesor Helio P70 získal v benchmarku AnTuTu lepší skóre například než Snapdragon 660 a hodnoty se blíží k výkonům Snapdragonu 880.

Z uniklých informací je zřejmé, že telefon bude po designové stránce podobný iPhonu X. Jelikož telefon bude téměř bez rámečků a na zadní straně bude duální fotoaparát. Však na podrobné specifikace si musíme počkat až na MWC 2018. Tam pro vás tento rok budeme jako redakce osobně a budeme vám přinášet novinky z první ruky.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat