Leagoo připravuje model S9, půjde o kopii iPhonu X, ale s názvem od Samsungu

Leagoo připravuje model S9, půjde o kopii iPhonu X, ale s názvem od Samsungu
2018-01-10T09:41:13+02:00
• 10. 1. 2018

Leagoo je čínský výrobce mobilních telefonů, které rády nesou jména a podobu po telefonech jiných značek. Nyní se u modelu S9 skloubí název od Samsungu Galaxy S9, který ještě ani nebyl představen, a podoba od Applu, konkrétně od iPhonu X.

Přijde opět ve dvou variantách

Leagoo poměrně nedávno představilo klon telefonu Samsung Galaxy S8, který nazvali prostě Leagoo S8 a S8 Pro. Nadcházející telefon Leagoo bude mít kromě modelu S9 taktéž verzi Pro. Ta opět nabídne větší úložiště, větší kapacitu RAM a taktéž větší displej. Úplné specifikace zatím nejsou známé, avšak od prosince se postupně odhalují některé specifikace. Verze Pro bude mít procesor střední třídy od MediaTeku nový Helio P40, RAM se vyšplhá na 8 GB a interní paměť vzroste na 256 GB. Dokonce by měla mít i čtečku otisku prstů zabudovanou do displeje. V příslušenství bude i přítomnost NFC čipu. Číňané se taktéž pokusí okopírovat funkci FaceUnlock od OnePlus, avšak nazvou to FaceID, jako má Apple u iPhone. Stejně tak přijde i se speciálně vykrojeným displejem, tzv. notch. Samotný displej bude mít 6,21″ u větší verze, u menší zatím nevíme. Baterie u verze Pro bude mít 5000 mAh, u verze bez přídomku Pro bude asi nižší. Obáváme se, že operační systém bude starý Android 7, ale nechme se překvapit.

Cena zařízení zatím není známá, ale předpokládá se, že půjde nad 300 dolarů, což v přepočtu dělá více než 6000 Kč. Odvozujeme tak od cen předešlých modelů Leagoo S8 a S8 Pro.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat