Další nový výrobce se snaží dostat na trh s telefony, jmenuje se Keecoo

Další nový výrobce se snaží dostat na trh s telefony, jmenuje se Keecoo
2018-01-30T04:34:50+02:00
• 29. 1. 2018
2

Keecoo je další v záplavě nových čínských značek, které doufají, že se uchytí na mobilním trhu. Sází na vysoké prodeje lowcostových zařízení. Nyní přichází se zařízením Keecoo P11 s cenovkou pod dva tisíce korun českých a cílí na nenáročné uživatele.

Mají takové značky vůbec šanci?

Spíše ne, stačí se podívat na příklad Vernee, které sice rozjelo byznys s telefony střední třídy za nízkou cenu, avšak jejich nulová podpora a praktická neexistence aktualizací vedla k tomu, že skoro pod každým příspěvkem jim fanoušci připomínají staré sliby o aktualizaci jejich zařízení. Podobný případ možná nastane i u firmy Keecoo, avšak za cenu zařízení pod dva tisíce korun českých nemůžeme příslušnou podporu ani očekávat. Za málo peněz získá kupující telefon Keecoo P11 s 5,7″ obrazovkou. Telefon při tak velkém displeji navíc váží jen 135 gramů, takže v ruce se vám bude držet pohodlně.

Keecoo P11

Výkon Keecoo P11 je již ale slabší, stará se o něj procesor od MediaTeku MT 6737, který má čtyři jádra taktovaná na 1,3 GHz. Operační paměť má 2 GB, a co se týče interního úložiště, tak to má kapacitu 16 GB. Operační systém je starý Android 7. Fotoaparát též žádné úžasné parametry nenabízí, je zde sice duální, avšak s 5 a 8MPx čočkami. Přední kamerka je osazená jen 5MPx snímačem, ta by však měla umět otevírat telefon dle rozpoznání obličeje, tedy Face Unlock. Dalším nedostatkem je i kapacita baterie, která skončila na 2700 mAh. Plusem je však slot na dvě simkarty, to je však dnes již běžným standardem. Cena Keecoo P11 je však necelé dva tisíce Kč.

Zdroj: kimovil.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

SticklerStickleru

29. 1. 2018, 11:09

Nic moc teda :D

Karel Čapka

VIP 29. 1. 2018, 12:00

Co čekat za 90 usd, že ano?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat