ZTE Nubia Z17s dorazí za necelý týden

ZTE Nubia Z17s dorazí za necelý týden
2017-10-07T11:30:29+02:00
• 7. 10. 2017

Do čela produktové nabídky společnosti ZTE se dostane nový zástupce, který bude oficiálně představen již ve čtvrtek 12. října. Potvrzuje to zveřejněná pozvánka na tiskovou konferenci. Čínský výrobce ho ukáže v rámci řady Nubia a pokud dáme dohromady drobné úniky, tak by zařízení mělo nabídnout podobné prvky jako většina nejlepších telefonů v současnosti. Chystaný model lze očekávat pod označením Z17s.

Nubia Z17s získá bezrámečkový displej, o kterém ZTE tvrdí, že to bude ten skutečný displej s minimálními rámečky po celém obvodě. Avšak jeho úhlopříčka nebo rozlišení není zatím vůbec známo. Vnitřní část asi vyplní osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu, ke kterému se například váže grafický čip Adreno 540 či podpora technologie rychlého nabíjení Quick Charge.

V zadní části se minimálně dočkáme dvojice senzorů fotoaparátu a snímače otisků prstů. Nicméně hlavním rozdílem oproti modelu Z17 bude právě zmiňovaný displej. Nechme se překvapit, jakým způsobem se dokáže vyrovnat konkurenci v podobě Vivo X20, Xiaomi Mi Mix 2 a dalším tahounům z mobilního trhu. Každopádně rozhodující slovo může mít konečná prodejní cena s celkovou dostupností.

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat