ZTE Axon M – první skládací telefon ještě letos?

ZTE Axon M – první skládací telefon ještě letos?
2017-10-04T08:30:01+02:00
• 4. 10. 2017

Úterý 17. října bude velkým dnem pro všechny fanoušky do mobilních technologií. Nejnovější spekulace totiž předpovídají uvedení prvního skládajícího telefonu, který bude oficiálně uveden pod taktovkou společnosti ZTE. Čínský výrobce má již naplánovanou tiskovou konferenci k novému zařízení pod sérií Axon. Novinka ponese asi název Axon M a samotné písmeno by mělo znamenat slovo Multy.

Model Axon M nabídne dva displeje, které po seskládání dají dohromady 6,8palcový displej s rozlišením 2 160 x 1 920 pixelů. Každý displej samostatně získal Full HD rozlišení a zatím můžeme jen doufat v minimální tloušťku rámečků. Hlavní výkon zajistí čtyřjádrový procesor Snapdragon 820 nebo Snapdragon 821 od Qualcommu, interní paměť s kapacitou 32 GB nebo operační paměť RAM o velikosti 4 GB.

Menším zklamání může být baterie s kapacitou 3 120 mAh, která má uživit oba displeje najednou. Ovšem doufejme, že dojde ještě k upřesnění a zároveň vyvrácení této spekulace. Telefon nejspíš zamíří pouze k americkému operátorovi AT&T, kde prodejní cena vyjde okolo 650 dolarů (tj. cca 14 352 Kč). Během 14 dnů bychom se mohli dočkat bližších informací či detailnějších fotografií.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat