Instagram přichází s novými hlasovacími možnostmi

Instagram přichází s novými hlasovacími možnostmi
2017-10-08T10:41:16+02:00
• 4. 10. 2017

Sociální síť Instagram v posledních měsících raketovým tempem roste. Touto informací se mimo jiné samotná firma pochlubila, a to přímo na svém oficiálním instagramovém účtě. Ovšem vývojáři nemají ani zdaleka hotovo. Instagram se snaží neustále inovovat („kopírovat“) a lákat nové uživatele, popřípadě stávající nenásilně „donutit“ k denním aktivitám.

Instagram a nové funkce

Pravděpodobně z těchto důvodů se Instagram rozhodl nasadit další novou funkci, která ovlivňuje chápání tzv. Instagram Stories. Nyní lze Stories chápat dvěma způsoby. Buď jako průběžné dokumentování dne, anebo jako možnost hlasování. A právě možnost hlasování je aktuálně horkou novinkou.

Přidávání podobných hlasování uživatelé mohou například využít při určitém průzkumu a tak podobně. Nicméně, jak celá věc funguje v praxi. Je to velmi jednoduché, hlasování pracuje na stejném principu, jako další jiné nálepky na Instagramu. Stačí jej tedy v Instagram Stories přetáhnout na svou fotku a automaticky vám bude nabídnuta možnost přizpůsobit si otázku. Lidé, kteří si budou váš příběh prohlížet, se budou moci vašeho hlasování zúčastnit. 

Spolu s novými nálepkami Instagram přidává také nástroj kapátko, které využívá barev vašeho obrázku. Těmito barvami pak můžete svůj text vybarvit a více zvýraznit.

Zdroje: theverge.com, androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat