Vodafone představil „neomezené“ balíčky pro některé služby aktualizováno

Vodafone představil „neomezené“ balíčky pro některé služby [aktualizováno]
2017-10-08T01:10:07+02:00
• 5. 10. 2017
5

Aktualizováno 21:50

Nové „neomezené“ balíčky od Vodafonu nejsou až tak neomezené, jak by se myslelo. Lukáš Václavík z webu Cnews.cz poukazuje na podmínky operátora, kde se jasně říká, že pokud budete nadměrně využívat jakýkoliv balíček po dobu tří po sobě jdoucích dnů, může vám tuto službu omezit.

Kromě těchto omezení, v případě, že u konkrétního uživatele zakoupený balíček pokryje více než 90 % celkového denního datového provozu tři po sobě následující dny, vyhrazujeme si právo přistoupit k opatřením, která pro ostatní zákazníky ochrání celkovou integritu sítě i její výkon. Toto opatření má za účel předcházet rizikovým situacím v zájmu ochrany všech našich zákazníků při přístupu k zdrojům internetu. Tímto opatřením může být především deaktivace Služby. Zákazníka, kterého by se toto opatření mohlo týkat, budeme o možnosti aplikace tohoto opatření předem informovat.

Jak se zdá, tak ani v tomto případě se nejedná o řešení pro ty uživatele, co si chtějí vychutnat možnost neomezené komunikace přes sociální sítě a jiné služby.

Původní článek 16:12

Marně čekáme na dobu, kdy budou v Česku dostupné neomezené tarify pro mobilní služby, zejména s ohledem na data. Ačkoliv Vodafone avizoval na dnešek obrovskou událost, ani jsme nepředpokládali, že by představil neomezený datový tarif. Avšak jsme se dočkali zajímavých novinek, které mohou potěšit některé uživatele.

„Dnešek považujeme za významný milník na českém trhu a zásadní den pro naše zákazníky. Spouštíme pro ně unikátní službu Vodafone PASS, která přináší datování bez počítání spotřeby. Nyní mají zákazníci naprostou volnost ve využívání dat na nejoblíbenější aplikace, jako jsou sociální sítě, chaty, video a hudba,“ říká Jiří Báča, generální ředitel Vodafonu.

Vodafone konkrétně uvedl příplatkové služby, které vám umožní používat určité aplikace bez toho, aby vám čerpaly data z vašeho FUP limitu. Nyní budou k dispozici dva balíčky – Social Pass a Chat Pass. Jak z názvů vyplývá, jsou zaměřeny na určité činnosti.

Pakliže si koupíte Social Pass, budete moci využívat Facebook, Instagram, Pinterest a Twitter bez toho, aby vám tyto služby odčerpávaly FUP. U Chat Pass jsou k dispozici komunikační služby Messenger, WhatsApp, Viber, Telegram a Mesages+. Posílání textových zpráv, obrázků a videí nebude započítáváno, ale jakmile uskutečníte skrze tyto aplikace video hovor nebo hlasový hovor, již se vám budou odčítat data.

Social Pass je možné nyní aktivovat zdarma, od 1. prosince bude za 99 Kč měsíčně. Chat Pass je možné pořídit nyní taktéž za 99 Kč. Mimo to se později (15. 11. 2017) dočkáme dalších dvou – Video Pass a Music Pass.

Balíčky Vodafone PASS jsou kombinovatelné s tarify Naplno, Red LTE, Red+, Smart, Start 100/200 a 500 minut jak pro firemní, tak nefiremní zákazníky, s tarifem Jetovtobě a s  Balíčky k předplaceným kartám Komplet v síti a Komplet do všech sítí pro nefiremní zákazníky a tarify Red Profi pro firemní zákazníky.  Velkou výhodu přináší Vodafone PASS také pro zákazníky, kteří například v rodině využívají sdílený tarif Red +, ti mohou za jednu cenu balíčku využívat službu všichni.

Jednotlivé balíčky lze kombinovat. Více informací najdete na oficiálních stránkách mobilního operátora.

T-Mobile reaguje na novinky od Vodafonu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

prosim kazdeho, kdo tohle bude pouzivat, aby mi poslal jeho fotku, protoze takoveho debila chci fakt videt

Erik Bezeréti

6. 10. 2017, 7:06

Tak ten dodatek stojí za to. Neomezený balíček si představuju trochu jinak. Evidentně se čeští operátoři bojí neomezených tarifů, jako čert kříže.

Pavel Žurek

5. 10. 2017, 16:34

no jsem zvědavý kolik lidí se nechá na toto zlákat… těch pár mb co berou chatovací aplikace … spíše jsem zvědavý na ty dvě zbývající „novinky“ ale pochybuji že budou za 99,-…

Erik Bezeréti

5. 10. 2017, 17:18

naprostý souhlas

Petr Štěpánek

5. 10. 2017, 16:18

Srandisti

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat