Seznam.cz aktualizuje Email pro iOS, služby jsou nyní více provázané

Seznam.cz aktualizuje Email pro iOS, služby jsou nyní více provázané
2017-09-09T14:00:52+02:00
• 9. 9. 2017

Zdroj: Seznam

Hlavní konkurent Google vyhledávače v České republice si pro nás opět přináší novou aktualizaci, a to pro mobilní iOS aplikaci. Aplikace Email od Seznam.cz se dočkala vylepšené podoby. Uživatelé nyní mohou využívat své účty pohodlněji a bez omezení v rozhraní pro mobilní telefony i tablety. Hlavní inovace se týká přímého prokliku na domovskou stránku Seznam.cz.

Hlavním smyslem této možnosti je lidem usnadnit přístup k veškerému obsahu domovské stránky. K novinkám se vyjádřil také samotný produktový manažer Seznam.cz Email, David Finger.

„Nová funkce lidem umožní pohodlnou cestu na domovskou stránku Seznam.cz jediným kliknutím. Rychle se tak dostanou přímo k obsahu, který je zajímá v jakémkoli okamžiku.“

Seznam.cz a provázané služby

Firma se podle všeho tak snaží navázat na fungování aplikace Seznam.cz, kde se uživatelé už nyní mohou díky jednomu kliku pohybovat mezi obsahem na domovské stránce a e-mailovou schránkou. Aplikace je dostupná již od tohoto týdne, najdete ji v App Storu a je ke stažení zcela zdarma.

„V současné době pracujeme i na dalších funkcích, které usnadní pohyb napříč službami společnosti Seznam.cz. Samozřejmostí je i připravovaná mobilní verze možnosti prokliku na domovskou stránku pro zařízení Android, která bude k dispozici v nejbližších měsících,“ dodává Finger.

Prozatím nevíme, kdy se podobné aktualizace dočkáme také na operačním systému Android. Podle slov Davida Fingera se jej dočkáme v nejbližších měsících. O dalších novinkách vás budeme informovat, a to prostřednictvím článku na našem webu. 

Zdroj: seznam.seznamblog.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat