Samsung SM-W2018 – nové véčko s pořádným výkonem na cestě

Samsung SM-W2018 – nové véčko s pořádným výkonem na cestě
2017-08-02T07:00:44+02:00
• 2. 8. 2017

Mezi širokou veřejnost se dostaly první informace kolem nového zařízení s véčkovou konstrukcí od společnosti Samsung. Jihokorejský výrobce na něm pracuje pod označením SM-W2018 a podle zveřejněných specifikací půjde o velmi výkonný telefon, který bohužel bude mít i své stinné stránky. Za dnešním únikem stojí neznámý zdroj z Číny, tudíž všechno musíme brát s určitou dávkou rezervy.

Samsung SM-W2018 bude disponovat dvěma 4,2palcovými displeji s Full HD rozlišením a 5megapixelovou kamerkou na populární selfie snímky. Pohonnou jednotku má tvořit osmijádrový procesor Snapdragon 835 od Qualcommu, grafický čip Adreno 540 a 6GB operační paměť RAM. Budoucí majitelé dostanou v základu k využití interní úložiště o velikosti 64 GB. Baterie s kapacitou 2 300 mAh nebudí moc dobrý dojem vzhledem k výkonným prvkům u hardwaru.

Fotografie zachytíte asi 12megapixelovým senzorem s optickou stabilizací obrazu. Zklamáním je očekávaný systém Android ve starší verzi 6.0.1 Marshmallow, když vezmete v potaz, že maloobchodní cena se vyšroubuje až ke 2 000 dolarům (tj. cca 44 516 Kč). Samsung s největší pravděpodobností tradičně nespustí prodej mimo čínský mobilní trh, ale můžeme se nechat ještě překvapit.

Zdroj: playfuldroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat