iPhone 8: podívejte se, jak budou vypadat vnitřní součástky

iPhone 8: podívejte se, jak budou vypadat vnitřní součástky
2017-08-24T11:30:50+02:00
• 24. 8. 2017
1

Již v minulém týdnu čínský webový server Weibo prohlašoval, že v tomto týdnu zveřejní další uniklé komponenty dosud nepředstaveného iPhonu 8. A světe div se, zahraniční redaktoři svůj slib skutečně dodrželi.

Uniklé snímky, které byly původně sdíleny prostřednictvím Slashleaks, odhalují OLED displeje nového smartphonu. Díky fotografiím jsme navíc zjistili, jak budou vypadat další vnitřní součástky, včetně Lightning konektoru a flex kabelu, který se stará o přenos výkonu na jiné komponenty.

Prozatím nemůžeme zaručit autentičnost těchto fotografií. Nicméně, není neobvyklé, že se podobné snímky dostávají na internet – většina z nich pochází i přímo z montážních továren. Například, minulý týden jsme se dočkali snímků zachycující údajné procesory A11 a komponenty pro bezdrátové nabíjení.

Začátkem tohoto týdne se navíc na internet dostalo několik fotografií, které odhalily několik dalších součástek, přesněji bezdrátové připojení (Wi-Fi a data). V předchozím týdnu jsme se mimo jiné dočkali videa zachycující výrobní linku iPhonu 8.

S největší pravděpodobností můžeme příští měsíc očekávat také příchod modelů „S“, tedy upgradované varianty iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus. Nové modely by mohly nabídnout skleněnou zadní část a možnost bezdrátového nabíjení.

Pokud bychom se bavili o novém iPhonu 8, můžeme se pomalu a jistě těšit na 5,8palcový OLED displej, skleněný design, bezdrátové nabíjení, ocelový rám a také duální fotoaparát a mnoho dalších vylepšení. Prémiová verze by měla být dražší o zhruba 1 000 Kč bez DPH.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

připadám si jako Bender, když se díval na elektronická schémata coby porno :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat