Gboard pro iPhone nyní podporuje kreslení, Mapy a YouTube

Gboard pro iPhone nyní podporuje kreslení, Mapy a YouTube
2017-08-04T07:45:17+02:00
• 4. 8. 2017

Jestliže jste uživateli klávesnice Gboard, máme pro vás skvělou zprávu, kterou jistě oceníte. Na oficiálních stránkách společnosti Google se objevil článek, kde se uvádí, že aplikace Gboard nově získává doplněk pro klávesnici.

Jakmile nyní kliknete na tlačítko „G“, získáte přístup nejen k Google Maps, ale také YouTube. To vše samozřejmě usnadňuje jak sdílení polohy, tak i získání video obsahu v jakékoli aplikaci umožňující zasílání zpráv.

„Ať už plánujete se s někým setkat v parku či povečeřet v nedaleké restauraci, setkání s přáteli a rodinou nebylo nikdy jednodušší. Stačí pouze klepnout na tlačítko „G“ a pak zvolit možnost Mapy, díky čemuž můžete sdílet své aktuální umístění nebo místní adresu.“

Nově se uživatelům zobrazí také karta pod názvem „YouTube“. Díky této kartě je možné snadněji posílat YouTube videa. Například umělci mohou nyní využít i nové takzvané inkoustové funkce, jenž slouží nejen pro kreslení a sdílení vašich výtvorů přímo z klávesnice. Jediné, co musíte pro získání funkce udělat, je klepnout na tlačítko emoji a následně zvolit možnost pera.

Google však nezapomněl přidat i další jazyky, které nově klávesnice podporuje. Jedná se především o tyto jazyky – arabštinu, hebrejštinu a perštinu. Pokud chcete tyto funkce používat, aktualizujte si svou aplikaci pro iPhone.

logo-app Gboard Zdarma iOS

Zdroj: blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat