Hodinky NO. 1 F3 jsou již k zakoupení a za skvělou cenu sponzorovaný článek

Hodinky NO. 1 F3 jsou již k zakoupení a za skvělou cenu [sponzorovaný článek]
2017-07-25T09:00:38+02:00
• 25. 7. 2017

První kousky za cenu 230 Kč již byly rozprodány. Stále je však možné zakoupit si nové hodinky NO. 1 F3 s několika měsíční výdrží baterie za parádních 450 Kč. Dneska objednáte a v srpnu je budete mít na ruce. Kvůli obrovskému zájmu se budou rozesílat začátkem srpna. A vy můžete být mezi těmi, kterým budou nové hodinky též zaslány. Stačí si je pořídit v obchodě Banggood.com.

Dlouhá výdrž, voděodolnost, skvělý vzhled a nízká cena

Hlavními vylepšeními oproti verzi F2 je zvýšení voděodolnosti z certifikace IP67 na IP68, takže se s hodinkami můžete běžně koupat i potápět. Nic by se jim nemělo stát.

Nejvýraznější novinkou je však baterie. Ta má označení CR 2032 a jedná se o standardní hodinkovou baterii, což u chytrých hodinek nebývá tak běžné. Baterie by měla v hodinkách vydržet až jeden rok, avšak není zřejmé, zda tomu bude při všech zapnutých funkcích, jako je například Bluetooth 4.0, anebo jen při stand-by režimu. Baterii uživatel vymění jako u běžných hodinek, to je odejmutím zadní části.

NO.1 F3

NO.1 F3 se dočkaly vylepšení i po designové stránce. Nyní nejsou tak enormně bytelné, jako jejich předchůdce, a tak nyní vypadají více minimalisticky. Pásek je gumový a je v několika barevných provedeních, kde se střídají kombinace barev. jako je modrá, černá, červená, bílá a oranžová. Zaváděcí cena nepřekročila hranici 20 dolarů a stojí tak 450 Kč. Do prodeje však NO.1 F3 půjde nejdříve za měsíc.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat