Blíží se představení Honoru 9

Blíží se představení Honoru 9
2017-06-01T07:29:25+02:00
• 1. 6. 2017

Původně se spekulovalo, že bychom se nového Honoru 9 mohli dočkat již na konci května, ale nestalo se tak. Nově se proslýchá, že by uvedení novinky mohlo být již kolem 20. června. Honor 9 bude lákat podobnou výbavou jako hlavní top model značky Huawei (P10), ale měl by být nabízen za nižší cenu. Nebude se jednat o identické telefony, ale jisté podobnosti najdeme.

Nedávné úniky z čínského úřadu pro telekomunikace poodhalily specifikace Honoru 9. Máme očekávat displej s úhlopříčkou 5,15 palců a s rozlišením Full HD. O výkon se bude starat osmijádrový procesor, pravděpodobně Kirin 960, který bude mít k dispozici 6 GB paměti RAM. Úložiště má nabídnout rovnou 64 GB, přičemž nebude chybět slot na microSD karty.

 

Na zadní straně najdeme dva foťáky s hodnotami 20 a 12 MPx. Přední strana bude osazena 8MPx senzorem. Čtečka otisků prstů bude tentokrát na přední straně pod displejem. Dle dostupných materiálů bude zadní strana tvořena jedním kusem skla. Baterie by měla nabídnout 3100 mAh a již v základu bude k dispozici Android 7 s nadstavbou EMUI.

Pakliže se neobjeví nějaká další technologie, mohla by být cena nižší než u Huawei P10. Na druhou stranu se ještě může objevit certifikace IP68 nebo bezdrátové nabíjení, ale to je jen náš odhad. Vše důležité se dozvíme asi do 3 týdnů.

Zdroje: gsmarena.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat