Acer představil dva zbrusu nové 10palcové tablety

Acer představil dva zbrusu nové 10palcové tablety
2017-06-01T07:49:07+02:00
• 1. 6. 2017

Společnost Acer, těsně před zahájením konference Computex 2017, zveřejnila nové desetipalcové tablety – Iconia Tab 10 (A3-A50) a Iconia One 10 (B3-A40FHD). Oba modely jsou poháněny čtyřjádrovými procesory od MediaTeku a běží na Androidu 7.0 Nougat.

Iconia Tab 10

Iconia Tab 10 je vybaven 10palcovým displejem s rozlišením 1200 x 1920 pixelů a technologií Quantum Dot, která má nabídnout širší barevný rozsah s vyšším jasem, hlubší sytostí a vyšší přesností. Acer zapracoval také na audiu, což mimo jiné dokazují hned čtyři reproduktory a nově patentovaný subwoofer, jenž disponuje čistším a bohatším zvukem. Tablet nabízí technologii Acer MediaMaster, která uživatelům umožňuje nastavit zvuk pomocí režimů.

Iconia One 10

Model Iconia One 10 disponuje 10palcovým Full HD displejem typu IPS. Dále nabízí dva micro-USB porty a podporu OTG, což v praxi znamená, že je možné tablet nabíjet a připojovat k externím zařízením, jako jsou USB disky nebo dokonce myši.

Je zde také implementována podpora pro práci s více okny a rychlé přepínání aplikací. Srdcem celého zařízení je čtyřjádrový procesor typu MediaTek MT8167. O dočasně spuštěné aplikace a soubory se postará operační paměť s kapacitou 2 GB. K dispozici je také 16 GB interního úložiště.

Oba tablety jsou mimo jiné vybavené reproduktory s technologií DTS-HD Premium Sound, Wi-Fi 802.11ac a baterií s výdrží až 8 hodin. Společnost Acer prozatím nezveřejnila oficiální ceny a ani dostupnost na trhu. Taktéž si budeme muset počkat na kompletní specifikace.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat