Odcizené kolo najdete díky komunitě BEENODE

Odcizené kolo najdete díky komunitě BEENODE
2017-05-03T07:25:25+02:00
• 3. 5. 2017

Může se to stát i vám. Třebaže máte kolo zabezpečené zámkem, přijdete o něj. Není totiž problém zámek odemknout, odstranit, odjet. Jak ale kolo dohledat? Dokázat navíc, že je vaše? S chytrým hledačem věcí BEENODE máte po starosti. Jak to? Stačí, když na kolo umístíte BEENODE hledač věcí tak, aby si jej zloděj nevšiml. V okamžiku, kdy o kolo přijdete, nahlásíte komunitě Beenode, že se váš dopravní prostředek ztratil.

Jak to celé funguje. Pokud k odcizení kola dojde, stačí, když zapnete aplikaci Beenode a zkontrolujete, kdy jste byli s kolem naposledy v kontaktu. Následně nahlaste prostřednictvím aplikace ztrátu kola. Jakmile bude kdokoliv z komunity Beenode (která má v dnešní době již více než tři tisíce aktivních členů a jejich počet stále rychle roste) v blízkosti kola, přijde vám anonymní informace o jeho aktuální poloze. A na vás je, jestli si kolo vyzvednete sami, nebo v doprovodu policie.

Pokud jste se na začátku čtení ptali sami sebe, k čemu BEENODE vlastně je, máme pro vás odpověď: BEENODE hledač věcí je trekovací Bluetooth zařízení propojené s aplikací, díky kterému se vám vždy podaří najít své věci.  Více informací hledejte na www.beenode.cz.

Víte, že denně strávíte hledáním ztracených věcí 10 minut, ročně je to 61 hodin a za život prohledáte, vlastně ztratíte, 153 dní? Nemáte pocit, že by se taková doba dala využít smysluplněji? Staňte se beenoďákem a nakládejte se svým časem podle svých představ.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat