Sony Xperia X Ultra nabídne netradiční displej

Sony Xperia X Ultra nabídne netradiční displej
2017-05-03T06:59:14+02:00
• 3. 5. 2017
1

Na povrch začínají vyplouvat první spekulace kolem nového nejvyššího modelu v nabídce společnosti Sony. V nepříliš vzdálené budoucnosti by se jim měl stát telefon s názvem Xperia X Ultra, který dostane poměrně výkonný hardware a až neobvykle zpracovaný displej. Připravované zařízení bude mít určitě ambice atakovat konkurenty ve vyšší třídě, kde hlavní pozornost momentálně patří Galaxy S8/S8+ od jihokorejského Samsungu.

Mobilní novinka nabídne dokonce vyšší displej, než má Samsung Galaxy S8 (18,5:9) nebo G6 (18:9) od LG. Přední panel údajně zabere 6,45palcový displej s nezvyklým poměrem stran 21:9. Co se týče samotného rozlišení, tak to může být ve Full HD s přidanými pixely navíc pro vyplnění prodloužení. Pro lepší představu jsou k dispozici fotografie konceptu, kterému samozřejmě nemusíme zcela věřit.

O výkon se postará osmijádrový Snapdragon 660 od Qualcommu společně s grafický čipem Adreno 512, operační pamětí RAM o velikosti 4 GB a interním úložištěm s kapacitou 64 GB. Další rozšíření obstará ještě slot pro paměťovou microSD kartu. Zadní část asi získá 3050mAh baterii a 19megapixelový fotoaparát, kdežto vpředu se ukáže 13megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Ostatní výbavu podtrhuje Android 7.0 Nougat, certifikace IP68 či Quick Charge 3.0.

Zdroj: mobilexpose.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Zakousnu CZ

3. 5. 2017, 20:07

Nasadit selfie tyč a můžeme pádlovat…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat