Garmin Quantix 5: nové hodinky s „námořní“ konektivitou

Garmin Quantix 5: nové hodinky s „námořní“ konektivitou
2017-05-12T07:54:55+02:00
• 12. 5. 2017
2

Chytré hodinky a náramky nám pomáhají se soustředit na naše denní aktivity, díky čemuž můžeme dosáhnout lepších výsledků. Na celosvětovém trhu existují prakticky jen dvě absolutní jedničky, jenž se zaměřují právě na plavce. To však neznamená, že byste s nimi nemohli dělat jiné aktivity a měřit tak svou úspěšnost. Pokud vás ale zajímá hlavně plavání, možná by vás mohly zaujat zcela nové hodinky značky Garmin.

Společnost Garmin představila své nejnovější chytré hodinky, a to v podobě Garmin Quantix 5. Na první pohled se zdá, že se jedná pouze o klasické hodinky, které tu s námi jsou již několik desítek let. Ovšem podle slov Garminu jde o zařízení, které se zaměřuje právě na vodní činnosti.

„Naše nejnovější chytré hodinky Quantix 5 disponují komplexní námořní konektivitou s kompatibilními mapovými podklady společnosti Garmin a dalšími námořními funkcemi, které nabízejí automatické ovládání, multifunkční displej (MFD), značení trasových bodů, různé informace – včetně rychlosti, hloubky, teploty a větru – a mnoho dalšího“.

Kromě těchto „námořních“ funkcí nabízí Quantix 5 také ty tradiční, které známe z konkurenčních hodinek, jako je například sledování tras, výlety, cyklistika a další. Hodinky jsou navíc schopny sledovat váš srdeční tep, denní aktivity a zobrazovat oznámení z vašeho telefonu. Garmin Quantix 5 nepohání Android Wear, nýbrž nově navržený systém Garmin. Cena hodinek startuje až na 850 dolarech (nerezová ocel), za 600 dolarů získáte jen běžný silikonový pásek.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Petr Hošek

12. 5. 2017, 13:45

Navržen system Garmin v cenovem rozpětí 600-850$,to je docela vtipný… ????

Zdeněk Koutský

VIP 12. 5. 2017, 13:53

Mě osobně spíš zajímá, jak na tom bude podpora aplikací…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat