Největší vývojářská konference WWDC vypukne již 5. června

Největší vývojářská konference WWDC vypukne již 5. června
2017-05-12T12:03:27+02:00
• 12. 5. 2017

Americká společnost se sídlem v Cupertinu tento týden rozeslala první pozvánky na svou největší vývojářskou konferenci Worldwide Developers Conference (WWDC), která se bude konat již 5. června v 19:00 našeho času.

Jedná se o každoroční konferenci, kde se Apple snaží vývojářům, ale také široké veřejnosti přiblížit své projekty, na kterých aktuálně pracuje. Zástupci společnosti zde vždy mluví o úspěšnosti operačních systémů, včetně iOS, macOS, watchOS a tvOS. Nicméně, někdy dojde také k představení nového hardwaru – letos bychom se mohli dočkat nových iMaců a vůbec prvního bezdrátového reproduktoru, jenž bude ovládán pomocí hlasové asistentky Siri.

Vstupenky na Apple Keynote stojí 1 599 dolarů, což je v přepočtu asi 40 000 Kč. Na akci se letos dostaví více než 5 000 vývojářů z celého světa, dalších 100 inženýrů společnosti Apple bude odpovídat na dotazy. Největší vývojářskou konferenci je možné samozřejmě sledovat také z pohodlí domova, a to buď na oficiálním webu Applu, anebo pomocí aplikace WWDC, která je pro iPhone, iPad a Apple TV.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat