Xiaomi Redmi 4X Global: Úchvatný design a české LTE sponzorovaný článek

Xiaomi Redmi 4X Global: Úchvatný design a české LTE [sponzorovaný článek]
2017-04-24T08:59:47+02:00
• 24. 4. 2017
2

Dříve nemyslitelné, dnes se s tím setkáváme stále častěji – chytrý telefon Xiaomi s podporou v Česku používaného LTE. Model Xiaomi Redmi 4X Global k tomu přidává skvělý design a lákavou cenu. Vybírat můžete mezi černou a zlatou variantou, záda jsou kovová, přední stranu chrání po okrajích efektně zaoblené sklo. Výsledkem je kompaktní a líbivý telefon.

Redmi 4X nepodléhá trendu zvětšování a s displejem o úhlopříčce 5 palců jej můžete pohodlně ovládat jednou rukou, palec dosáhne i do toho nejvzdálenějšího rohu. Rozlišení 1280 × 720 pixelů znamená dostatečnou jemnost, při které oko nerozeznává jednotlivé obrazové body. Výkon i výbava by ještě před pár lety stačily špičkovým vlajkovým lodím. O zabezpečení dat, aplikací a celého vašeho digitálního světa se postará na zádech umístěná čtečka otisků prstů.

 

S operační pamětí 3 GB RAM a úložištěm o kapacitě 32 GB stojí Xiaomi Redmi 4X Global 4 990 Kč a koupíte je exkluzivně v následujících obchodech:

Závěrem dva tipy na alternativy s CZ LTE. Chcete větší displej? Podívejte se na Xiaomi Redmi Note 4 Global. Chcete nižší cenu? Pak se vám bude líbit Xiaomi Redmi 4A Global.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Lištovlku : telefon není jen o rozlišení ! Dodneška mám LG G2 mini, které mělo všude kritizované malé rozlišení už v době vzniku (960 × 540). Můžu Tě ubezpečit, že to byla ta úúúúplně poslední věc, která by mi na telefonu vadila a naprosto nechápu, jak může být toto kritérium tak přeceňováno. Všichni se honí nejlépe za 4K a nějak zapomínají na to, že baterku mají v telefonu jenom jednu. Mnohem podstatnější je viditelnost na slunci, výkon a velikost RAM i ROM a hlavně odladěnost systému, čehož Xiaomi v této konfiguraci za tyto nevelké peníze nabízí více než královsky. A to jsem zapomněl na ještě jednu podstatnost – na obří baterii… Takže drahé? Zapomeň !

Natsu Wolfox

24. 4. 2017, 9:23

Trošku drahé na to že je to tak špatně v dnešní dobe je to rozlišení stejně jako by tam dal někdo 320×480

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat