Spotify oficiálně představilo novou funkci pro Messenger

Spotify oficiálně představilo novou funkci pro Messenger
2017-04-21T07:29:46+02:00
• 21. 4. 2017

Hudební streamovací služba Spotify se každým dnem snaží zdokonalovat a nabízet daleko lepší požitek z používání. Pro tuto službu jsou klíčové další „konkurenční“ aplikace, jednou z nich je například Facebook Messenger. A právě pro tuto aplikaci si Spotify připravilo speciální rozšíření.

Díky tomuto novému rozšíření si mohou uživatelé Facebooku mezi sebou posílat odkazy skladeb, a to právě ze Spotify. Takzvaný bot obsahuje nástroje pro vyhledávání, hudební doporučení a funkce pro sdílení 30sekundového hudebního klipu.

Nová funkce pro Messenger byla oficiálně představena na blogu Spotify, ovšem v té době nebyla stále široké veřejnosti dostupná. Podle všeho to bylo kvůli konající se konferenci F8, kde se očekávalo, že tuto novou funkci představí samotný Facebook. A bylo tomu skutečně tak.

Podle slov TechCrunch, Spotify má za úkol servírovat uživatelům hudbu podle doporučení, a to na základě nálady, činnosti nebo žánru, anebo jej můžete vyhledávat přímo v katalogu Spotify a sdílet tak svou oblíbenou hudbu, alba a playlisty se svými přáteli přímo ve vašem Messengeru. Díky této nové „fičurce“ nemusí uživatelé Messengeru nutně přecházet do aplikace Spotify, tedy pokud si samozřejmě nechtějí skladbu pustit od začátku do konce.

Chcete-li použít tohoto speciálního „bota“, klepněte na ikonu, v podobě modrého plus („+“), nacházející se v levé straně textového pole aplikace Messenger. Následně klepněte na Spotify. Poté se vám otevře zcela nové okno, kde najdete hudbu, kterou chcete sdílet. Jakmile bude funkce oficiálně spuštěna, bude k dispozici na http://m.me/Spotify.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat