Příjmy HTC meziročně vyrostly o 25,4 %, od února tohoto roku o 11,3 %

Příjmy HTC meziročně vyrostly o 25,4 %, od února tohoto roku o 11,3 %
2017-04-09T11:34:11+02:00
• 9. 4. 2017

HTC, jako první firma na světě, hlásí své příjmy každý měsíc. Většina společností hlásí své příjmy čtyřikrát do roka, a to po každém čtvrtletí. Ovšem HTC se rozhodlo lehce vykročit z davu a jít svou vlastní cestou. Minulý měsíc, přesněji březen, byl pro tchajvanského výrobce velmi dobrým obdobím, neboť nárůst tržeb oproti březnu loňského roku 2016 vyrostl o 25,4 %. Navíc, od února roku 2017 se jedná o 11,3 % nárůst.

Zdá se tedy, že se tchajvanské společnosti začíná konečně dařit. Samozřejmě tomu všemu dopomohly nově představené telefony typu HTC U Play a HTC U Ultra. Podle krátké oficiální tiskové zprávy, kterou HTC zveřejnilo na svých internetových stránkách, jsou neauditované konsolidované tržby ve výši 5,2 miliard NT $ (za měsíc), od začátku roku 2017 14,53 miliard NT $. Firma své první čtvrtletní výsledky za tento rok oznámí po prvním květnovém týdnu. Meziročně se neauditované konsolidované tržby zvýšily, ovšem vše je potřeba brát s určitým odstupem. Konečné výsledky příjmů mohou být o něco odlišné.

HTC v poslední době zaznamenává obrovský nárůst příjmů. HTC nové telefony do prodeje uvolnilo  již v březnu, což byl hlavní důvod, proč se firmě v tomto měsíci tak dařilo. Nejtěžší však pro společnost bude tyto příjmy udržet v jednom směru, tedy směrem nahoru. Zda se výrobci bude dařit i v nadcházejících měsících, prozradí nový model HTC U.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat