Garmin odhalil sportovní náramek Vívosmart 3

Garmin odhalil sportovní náramek Vívosmart 3
2017-04-16T08:14:34+02:00
• 16. 4. 2017

Nový sportovní náramek s názvem Vívosmart 3 přinesla na trh společnost Garmin, která rovnou oficiálně zahájila jeho prodej. Výrobce mu kromě celé řady nabitých funkcí nadělil také „skrytý“ displej pro delší výdrž baterie nebo mírně přepracovaný design. Na škodu může být absence GPS modulu, což částečně kompenzuje například měřič VO2 max. známý z nedávno uvedeného modelu Charge 2 od konkurenčního Fitbitu.

Displej aktivuje pouze přijaté oznámení či pomocí určitého gesta. Jinak panel zůstává neaktivní, aby bylo docíleno větší životnosti baterie. Oznámení můžete navíc dostávat z Facebooku, Twitteru, Instagramu nebo lze přímo ovládat hudební přehrávač ve spárovaném zařízení. Při měření VO2 max. zjistíte hodnotu vytrvalostní zdatnosti vycházející z maximální spotřeby kyslíku, který má vliv na srdce a krevní oběh.

Další novou funkcí je Wellness Monitoring a ta umí spustit dechová cvičení, pokud hladina stresu vypočítaná ze srdeční frekvence překročí určitou hranici. Funkce Move IQ automaticky rozpoznává přerušení a obnovení sportovní aktivity. Samozřejmostí je měření kroků, dřepů, spálených kalorií, tepové frekvence nebo spánku. Zvýšená odolnost v podobě certifikace není doposud potvrzena. Cenovka začíná těsně pod hranicí 140 dolarů (tj. cca 3 514 Kč).

Zdroj: newsroom.garmin.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat