BlackBerry BBC100-1 – první dual-SIM na cestě

BlackBerry BBC100-1 – první dual-SIM na cestě
2017-04-30T08:59:54+02:00
• 30. 4. 2017

Zdroj: BlackBerry

Již od prosince loňského roku táhnoucí se spekulace kolem dalšího zařízení od společnosti Blackberry má své nové pokračování. Tentokrát jsou k dispozici informace z benchmarku Geekbench, kde model nesoucí kódové označení BBC100-1 prošel přesně 24. dubna testováním a zanechal pochopitelně za sebou stopy. Kanadská firma v rukou čínského výrobce by jej mohla oficiálně ukázat v následujících měsících.

Připravovaný telefon by měl nabídnout 5,5palcový displej s HD rozlišením a přední 8megapixelovou kamerku na populární selfie snímky. Uvnitř může běžet čtyřjádrový procesor o taktovací frekvenci 1,4 GHz (nejspíš Snapdragon 425 od Qualcommu) společně se 4GB operační pamětí RAM nebo 32GB úložištěm podporující paměťové microSD karty. Výdrž bude mít pod palcem asi 3 000mAh baterie.

Fotografie zřejmě zachytíte 13megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Vzhledem k tomu, že půjde spíše o cenově dostupný model, tak moc nemusíme počítat se snímačem otisků prstů. Mezi zbývající prvky výbavy zatím patří systém Android ve verzi 7.0 Nougat, podpora sítí 4. generace, funkce WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, microUSB či dual-SIM. Tím se stane prvním zařízením, které dostane tuto již poměrně základní funkci.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat