Tommy Hilfiger a Hugo Boss okusí Android Wear 2.0

Tommy Hilfiger a Hugo Boss okusí Android Wear 2.0
2017-03-13T11:00:55+02:00
• 13. 3. 2017

Nově vzniklá spolupráce mezi společnostmi Google a Movado přinese v tomto měsíci pětici nových hodinek, u kterých případní majitelé ocení hlavně operační systém Android Wear v nejnovější verzi 2.0. Firma Movado mimo jiné vlastní známé značky jako Tommy Hilfiger nebo Hugo Boss, takže v každém případě asi půjde o designové kousky. Tomu také odpovídá očekávaná prodejní cena.

Připravované hodinky přijdou v rámci série Movado Connect a všechny budou určeny pouze pro pánské osazenstvo. K oficiálnímu odhalení dojde 23. března během mezinárodního veletrhu Baselworld, kde jsou pravidelně uváděny novinky z hodinkářství a šperkařství. Výrobce prozatím potvrdil jen technologii NFC, s čímž dorazí ještě podpora mobilních plateb přes Android Pay a navíc možnost výroby ciferníků na zakázku.

Prodej bude oficiálně zahájen až na podzim a první kusy se dostanou k zákazníkům ve Spojených státech, Kanadě, Karibiku a Velké Británii za cenovku od 495 dolarů (tj. cca 12 529 Kč bez daně). Bližší informace určitě zjistíme už koncem tohoto měsíce, kdy startuje zmiňovaný veletrh ve švýcarském Basileji. Každopádně lze počítat s nadstandardními hodinkami pro nejnáročnější.

Zdroj: prnewswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat