Projekt Area 120 se Googlu opravdu vyplácí. Dokazuje to nová aplikace Supersonic

Projekt Area 120 se Googlu opravdu vyplácí. Dokazuje to nová aplikace Supersonic
2017-03-20T07:15:44+02:00
• 20. 3. 2017

Před několika dny jsme vás informovali o zcela nové aplikaci Uptime, která vznikla na základě projektu Area 120. Nyní se na internet pomalu a jistě dostává další aplikace z tohoto projektu. Jedná se o „appku“ pod názvem Supersonic, jejímž úkolem je umožnit komunikaci mezi přáteli.

Ovšem nejedná se o ledajakého internetového kecálka. Uživatelé si totiž mezi sebou posílají výhradně jen mluvené zprávy. Princip aplikace spočívá v tom, že uživatel přidrží tlačítko mikrofonu a začne mluvit. Supersonic pak mluvenou zprávu převede do textové podoby, a to včetně smajlíků.

Nicméně, i tak mají vaši přátelé možnost přehrávat zvukové zprávy, které jste jim poslali. Jakmile si zvukovou zprávu otevřou, po přehrání se automaticky smaže. V aplikaci je samozřejmě možné provádět hromadné skupinové konverzace a tak podobně.

Supersonic se vůbec poprvé objevil začátkem tohoto měsíce, a to na konkurenční platformě iOS. Bohužel je prozatím k dispozici pouze v několika vybraných regionech. Jedná se vskutku o zajímavý projekt, který by mohl zaujmout především mladší generaci uživatelů.

Jestliže si chcete aplikaci stáhnout také na svůj mobilní telefon či tablet s operačním systémem Android, přejděte na stránku ZDE.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat