ZTE BA602 – jen další skromná střední třída

ZTE BA602 – jen další skromná střední třída
2017-01-27T07:50:34+02:00
• 27. 1. 2017

Pokud jste dlouho neslyšeli o žádné mobilní novince od společnosti ZTE, tak čínský telekomunikační úřad TENAA přichází s prvními informacemi týkající se připravovaného zařízení. Telefon byl nalezen v databázi pod označením BA602 a jeho vnitřní výbava ho dostane maximálně mezi modely ze střední třídy. Čínský výrobce chystá několik variant, které se budou od sebe lišit převážně hardwarovou sestavou uvnitř.

Vpředu se nachází 5,5palcový displej s HD rozlišením, který pohání čtyřjádrový procesor taktovaný na frekvenci 1,25 GHz od doposud neznámého dodavatele. Velikost operační paměti RAM má být 1GB, 2GB nebo 3GB. Větší výběr také bude u vnitřní paměti, kde lze vyhlížet kapacitu 8GB, 16GB či 32GB. U konstrukce se hodí zmínit tloušťka 8,6 mm a udaná hmotnost je 168 gramů.

Fotografie pořídíte 8megapixelovým senzorem umístěným vzadu a přední 2megapixelovou kamerkou. Mezi zbývající prvky výbavy patří 3 000mAh baterie, snímač otisků prstů, přisvětlovací LED dioda nebo systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. Barevných provedení bude celkem pět – černá, modrá, šedá, stříbrná, zlatá. Co se týče prodejní ceny a dostupnosti, tak to zjistíme asi až později.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat