Huawei představil nové fitness hodinky Fit

Huawei představil nové fitness hodinky Fit
2016-11-06T15:18:39+02:00
• 6. 11. 2016
1

Ve stínu nejnovějšího modelu Mate 9 uvedla společnost Huawei také svoje úplně první chytré hodinky s názvem Fit. Jak už vychází ze samotného názvu, tak jde spíše o fitness náramek na základní sledování během sportovních aktivit. Čínský výrobce před barevným displejem upřednostnil jen černobílý panel, který se pochopitelně nejlépe projeví u celkové výdrže. Každopádně jejich velikost bude vhodnější pro ženské zápěstí.

huawei-fit-honor-s1-3huawei-fit-honor-s1-4

Přední část disponuje monochromatickým LCD displejem s úhlopříčkou 1,04 palce (208 x 208 pixelů), celá konstrukce vyrobená z hliníku má v průměru 39,4 mm a řemínky jsou uživatelsky vyměnitelné. Zvýšená odolnost podložená certifikací IP68 přináší například možnost potápění do hloubky 50 metrů. Uvnitř baterie zajistí výdrž až 6 dnů při normálním používání nebo 30 dnů v pohotovostním režimu a nabíjení trvá pouhé 2 hodiny.

huawei-fit-honor-s1-5 huawei-fit-honor-s1-2 huawei-fit-honor-s1-6 huawei-fit-honor-s1-10

Náramek dokáže přes akcelerometr automaticky rozpoznat chůzi od běhu. Navíc jdou nastavit různé typy sportovních aktivit (chůze, běh, jízda na kole, plavání, běh na běžeckém pásu) a k ním přiřadit tréninkové cíle. Při tom všem si můžete nechat měřit tepovou frekvenci, neboť zezadu nechybí ani senzor pro měření srdečního tepu. Nicméně GPS souřadnice si bere ze spárovaného zařízení (Android a iOS) přes Bluetooth 4.2.

Samozřejmě nasbírané hodnoty v podobně uražené vzdálenosti, ujitých kroků, spálených kalorií, kvality spánku zobrazíte v doprovodné aplikaci. Naopak náramek rovněž upozorní na většinu notifikací z telefonu. V prodeji jsou dvě varianty odlišené šířkou řemínku (18 a 20 mm) nebo celou řadou barevných provedení. Nakonec prodejní cena je 129,99 dolarů (tj. cca 3 153 Kč).

huawei-fit-honor-s1-9 huawei-fit-honor-s1-8 huawei-fit-honor-s1-7

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

charli charli

7. 11. 2016, 10:14

Úplně první chytré hodinky? A co Huawei Watch?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat