TENAA certifikovala Huawei Enjoy 6s

TENAA certifikovala Huawei Enjoy 6s
2016-10-24T10:26:14+02:00
• 24. 10. 2016

Úředníci z čínského telekomunikačního úřad TENAA vydali potřebnou certifikaci telefonu Enjoy 6s (DIG-AL00), který v následujících týdnech může odhalit společnosti Huawei. Půjde o nástupce modelu Enjoy 5s, o němž jsme vás informovali v prosinci loňského roku. Čínský výrobce samozřejmě u základní výbavy nesjede ze zajetých kolejí, takže připravované zařízení stále bude zajímavé jen pro méně náročné uživatele.

huawei-enjoy-6s

Huawei Enjoy 6s údajně disponuje 5palcovým displejem s HD rozlišením. Hardwarovou část zastupuje osmijádrový procesor od neznámého dodavatele běžící na taktovací frekvenci 1,4 GHz, 3GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 32 GB. Dále vpředu přijde vhod 5megapixelový senzor kamerky. Celkovou výdrž by měla mít pod kontrolou baterie s kapacitou 2 920 mAh. Záda nesou 13MPx fotoaparát, LED diodu a také snímač otisků prstů.

Jestliže srovnáme současnou verzi s tou připravovanou, tak budoucí majitelé získají navíc 1 GB u paměti RAM, dvojnásobně větší úložiště nebo o 720mAh větší baterii. Jediný procesor si pohoršil, kde je o 100 MHz nižší frekvence. Zbytek výbavy pravděpodobně zůstane bez změny. Nakonec zůstává velkou neznámou datum přestavení. Avšak by tomu mělo dojít ještě před Vánoci.

Zdroj: playfuldroid.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat